30.10.2010

Operaatio karvakäsine.

Wikipedia sanoo käsineestä näin:
Käsine eli hansikas on käsien suojaamiseen tarkoitettu vaatekappale. Yleensä hansikkaalla tarkoitetaan sormikasta, jossa joka sormelle on oma osa, erotuksena tumpuista ja rukkasista, joissa vain peukalo on erillinen.
-------
Toisinaan käsine on myös ulkoillessa joko tarkoituksella tai vahingossa tipautettu vaatekappale, jonka useimmiten sivulliset nostavat rehdisti ylös ja ripustavat sen joko puun oksalle, laittavat sähkökaapin päälle tai kuten allaolevasta kuvasarjasta näkyy; asentavat sen tolpan nokkaan. Em. toimenpiteillä on tarkoitus auttaa kadonnutta käsinettään etsivää. Toimenpiteet kuitenkin myös aktivoivat mainiosti lenkkeileviä whippetejä.
Varsinkin Hupi ja Luxi ovat aina valmiita oravanmetsästyksen lomassa bongaamaan yksinäisiä, oksille hylättyjä hansikkaita. Tämä punainen tumppu tulikin kuin tilauksesta lenkkimme loppupuolella piristämään poikiani. Tehtävä oli tällä kertaa vaatimustasoltaan erittäin vaikea. Tumppu oli vedetty pitkälle tolppaan, jolloin sen suuhun saaminen ja irroittaminen tolpasta oli hyvin haastavaa. Mutta mikäs sen mukavampaa. Oksalta ja sähkökaapin päältä käsineen saa liiankin helposti, nyt tarvittiin aina kolme väkivahvaa whippeturosta puuhaan!



JÄRRRKYTTÄVÄN upea löytö! Pörröinen tumppu! Tahtoo!


Ettekste nyt saa sitä irti! Antakaas kun mä näytän, tuumii Hula.


Nyt tulee jo Lelukin mukaan. Luxilla aika vakuuttavaa riivintää.


12,5 -vee Lelu ja Luxi taistelevat pörrötumpun herruudesta. Ja päättävät yksissätuumin....


pitää sitä suurelta yleisöltä jemmassa. Hyss, ollaan tälleen selin, niin Hupi ei sit vie sitä, sanoo Luxi Lelulle.
Luonnollisesti tästä Pörrötumppuepisodista on myös videoklippi. Siinä Luxi ansiokkaasti roiskaisee märän tumpun avulla hiekkaa Hupin silmille. Pistetään näytille, jahka saadaan nettiin.

Ei kommentteja: