29.10.2010

Uusia silmälasi-innovaatioita!


Edelliset silmälasit täyttivät kolme vuotta ja niiden läpi näkeminen (hyvin) alkoi olla kyseenalaista ja hölskyivätkin päässä jo sen verran, että oli aika suunnistaa Lautta Optiikkaan. Asiantuntevalla avulla löytyi uudet lasit ja luvattiin korjata pahentunutta hajataitteisuutta lisää.

Kun uudet silmälasit oli saatu nenälle, koin valaistuksen. Näkyvyys oli huippuluokkaa. Asiasta oli otettava selvää! Soitto Lautta Optiikkaan; "Miten tämä on mahdollista"? Vastaukseksi sain: "katso http://www.hoya.fi/ ja sieltä haku-toiminnon avulla EYNOA-linssityyppi".
EYNOA on ohuempi, kevyempi, kestävämpi ja luotettavampi. Materiaali tarjoaa käyttäjälleen täydellisen UV-suojan lisäksi monia muita käytännöllisiä etuja; sillä on mm. poikkeuksellisen korkea lämmönkestävyys. Lisäksi materiaali on myös erittäin murtoluja, jolloin se kestää erinomaisesti esim. vääntymistä ja taipumista.

Parin päivän käytön jälkeen hämmästelin myös linssien jatkuvaa puhtautta: (ja luin Hoyan sivuilta): laseissani olevan SHV-pinnoitteen (Super Hi-Vision) naarmuuntumisenkesto on jopa kolminkertainen. Linssit on myös superhelppo puhdistaa, sillä viimeistelykäsittely hylkii tehokkaasti vettä, likaa ja rasvaa. Heijastamattomuuskäsittely takaa miellyttävän näkemisen kaikissa olosuhteissa.

Kyllä kelpaa! Kiitos Hoyan ja Bean!

Ei kommentteja: