16.10.2010

Goodbye Canon S5 IS - kalliolla kukkulalla!

Näiden kuvien myötä on aika sanoa jäähyväiset erittäin hyvin palvelleelle Canon S5 IS:lle. Kyllähän se ikävä tulee... Napit ja toiminnot ovat tulleet tuttuakin tutummiksi ja pahaa sanottavaa ei ole. Parhaansa teki kaikissa ääriolosuhteissakin. Ei se ole Canonin vika, että kameraa ostavat ihmiset suosivat (ehkä) enemmän patsaskuvausta tai familipotretteja, jossa kaikki ovat sotilaallisesti aloillaan. Canon onkin kiitettävästi keskittynyt innovaatioissaan punasilmäisyyden poistoon (joulu-, juhannus- ja vappukuvaus), kasvontunnistukseen ja nyt jopa hymyntunnistukseen!?
Canonin kamerasuunnittelijat eivät ehkä edes tiedä, että on olemassa whippetrotuinen koira, joka kykenee sekunnissa taittamaan 15 metriä. Ja sekunnin-parin aikana ehtii vielä tekemään useita tiukkoja käännöksiä ja suunnanmuutoksiakin! Ei siinä ehdi laukaisin likimainkaan rapsahtaa, kun whippet on jo kuvasta ulkona.


Tässä tulevat Kalliolla kukkulalla -henkiset jäähyväiskuvat tältä päivältä:


Ensin kiipeilivät Hupi ja Luxi.


Sitten punki Viri takalistoineen rakentamaan omaa majaansa kalliolle kukkulalle. Kiva kivisäpinä!


Tule, tule tyttö nuori, jakamaan se kanssamme! Viri ja Hupi varsinkin tiirailevat kovin, josko olisi sopivaa tyttöstä näköpiirissä. Luxi on vähän, njooh, mä täs nyt vaan nyhjään...


Lopuksi kukkulan kuninkaaksi jäi itseoikeutetusti Viri, huomisen syntymäpäiväsankari!


Ei kommentteja: