6.10.2010

Hupi coursing! HVK 26.9.2010

Käytiin Hupin kanssa piipahtamassa HVK:n maastoissa 26.9. Kisarapsa on jäänyt odottamaan kuvia.. NYT niitä on ja taas niin huisin hienoja, että ei pysty valitsemaan millään paria parasta, vaan Hupin menoa on tässä 12 toinen toistaan hienompaa ruutua! Kiitos ja kumarrus Irene Vinhalle!


Lähdössä oli taas pientä hitskokkia. Edellinen lähtö teetti tuomareilla päänvaivaa ja palaveerasivat kohtuullisen pitkään lähdön jälkeen. Meidät oli kuitenkin jo "komennettu" lähtöpaikalle ja siinä sitten käkittiin ja kykittiin sinkoilevien koiriemme kera. Hupi ei kovin hyvää lähtöä (em. johtuen?) tällä kertaa saanut ja jäikin "peränpitäjäksi" väkivahvalle kilpakaverilleen. Ainakin joksikin aikaa. ;)


Vaan pisti sitten lippa vinossa -eikun koppa kenossa- jalalla koreasti jahka liikkeelle päästiin!


Leveä reisi. Njam.


Lentoa...


...ponnistusta..


... pinnistystä..


ja vauhtia!


Maalialueelle tullessa Hupi pisti parastaan. Tämä on harvoin nähtyä Kenzola-menoa tämä. Meillähän tiimissä on tupanneet Ferrarit ja McLarenit vähän piiputtamaan loppurutistuksessa; suuttimista on tullut köhää ja siivekkeitä on irronnut. Rätinajogeenihän tarvitsee mieluusti seurakseen niin hyvää kuntoa, voimakasta saalisviettiä kuin taistelutahtoakin. Hupilla tuntuu ainakin tuota viimeksimainittua olevan sangen kelvosti. Juostaan loppuun asti, kun kerran lähdettiin! Taistelutahto näkyy mielestäni juurikin hyvin siinä, että vaikka maitohapot kirraavat jo reisiä, äitiä on ikävä ja kaverikin on sadan metrin päässä -niin annetaan palaa loppuun asti!


Maalialueella nimittäin Hupi huitaisi ohi hienosti...


ja saapui näin herkullisesti hyökäten vieheelle ensimmäisenä. Säälipisteitä tästä ei kuitenkaan herunut!


203 pistettä saalistettiin tällä tarmolla ja...


ja antaumuksella!
Sijoitus 12. 15 ylikorkean joukosta. Kaikenkaikkiaan whippetejä juoksi 50 kpl ja alkueräpisteissä Hupi jätti viidestäkymmenestä kokelaasta taakseen yhteensä 15 koiraa. Kyllähän silläkin nyt sopii kehua retostaa. Lisäksi kotona voi antaa vielä lisäpisteitä kuvia katsellessa ja niitähän ropisee ainakin 10 lisää!
Rata oli jälleen pitkä ja vaati hyvää kuntoa ja tarkkuuttakin.

Hupilla tulee ikälaariin 26. päivä kuusi vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että ensivuonna on edessä veteraanisarja! Saapasjalkakissa nähdä, kuinka Hupi vetäisee veteraanijoukossa! Mikäli meno jatkuu samanmoisena, mikä ettei pärjäisi. Kuitenkin kisakaverit ovat kovaa joukkoa ihan jokainen, oli sitten kilpasarja mikä vain. Ei kannata spekuloida tämän enempää vaan ottaa kirsu kohti uusia kisoja ja haasteita!
Kiitokset HVK:lle jälleen hyvin järjestetyistä kisoista.

Ei kommentteja: