2.10.2010

Lenkillä 1.10.2010

Totta se on; taas on lenkkeilty Canon S5 IS matkassa ja ikuistettu muutama ;D lenkkikuvanen.. Eikä tässä vielä kaikki, ei suinkaan. Tämänpäiväiset lenkkikuvat ovat jonossa! Siis pitemmittä puheitta eilisiin lenkkikuviin:


Lelu Laukkanen, 12,5 -vee tuumailee Hakunilantien pensaiden lomassa.


Tämä pensaikko toivottaa tervetulleeksi Hakunilaan. Hienosti leikattu!


Verrattain pieniä peltoja on täällä. Äidyimme tälle pellolle matkalla Hakunilan koirapuistoon. Ensin säikähdimme sivuun keski-ikäistä miespyöräilijää, joka tuhahti kohdallamme "vähän kapeammalla" (olinhan juuri väistänyt häntä & Jopoa) johon totesin; "kas, äänetön pyöräilijä" (hän siis ei soittanut kelloa lainkaan saati hyvissä ajoin, jolloin olisimme ehtineet "mennä kapeammalle") johon Miesten Mies; "tää on pyörätie". Sitten koirapuiston portille kiiruhti nuori neito kera pörisevän murren toteamaan; "tänne ei kannata tulla". Joten lähdimme suosiolla leveän laumamme kanssa koirapuiston viereiselle pellolle. Sinne kun mahtuu leveämpikin kuljetus.


Verrattain on lääniä. Luxi tuolla kuvan vasemmassa laidassa tukkii peltopolkuja!


Virikin mahtuu näin hyvin tepastamaan.


Hula tepastaa tässä.


Hupi patsastelee. Tapansa mukaan. "Onx tukka hyvin, näkyyks kello"?


Peltomeininkiä. Ihan hyvä vaan, ettei sinne koirapuistoon "kannattanut mennä". Tämä pelto oli kosolti parempi mesta!


Lelu ja Hupi nuuskivat ripirinnan menemään.


Ja sitten Hupi lähti leveään laukkaan!


Luxin hieman kapeampi ravi.


Kesän varusteet varikolla.


Hakunilasta löytyy oma saari!


Hupi tiirailee puihin....


ja Luxi samoin.


Aikastalailla syksyinen näky!

Ja taas me tehtiin uusi lenkkiennätys! Yli 130 kilometriä tepastettiin syyskuussa leveällä kuljetuksella. Kämppis on saanut uuden Nokian, jossa on GPS-toiminto. Kävi sitten GPS-avusteisilla lenkeillä ilmi, että omat aiemmat arvioinnit muutamilla kulkemillamme metsälenkeillä heittivät parhaimmillaan 1-1,5 -kilometriä alakanttiin. Liioitteluun taipuvainen Kenzolan emäntä on jättänyt lapinlisät lenkeistä ja saa NYT laskeskella useammatkin lenkit uusiksi!
Nokia is not just connecting people but also counting Walking Whippets On Road accurately!

Ei kommentteja: