17.6.2012

Huimalle toinen sertti!

Jukolan viesti aiheutti Kenzolassa erikoisjärjestelyjä koko viikonlopun. Ja harmaita hiuksia.

Yllättävän vähän liikennekaaosta silti oli, eilen töistä tullessa minut kuulusteltiin Hevoshaantien alussa, tie oli pantu kokonaan poikki Jukolan viestin vuoksi. Sain kuitenkin "luvan" mennä kotiin ja hurauttaa kotitietä.
Tänään heräsin taas ekstra-aikaisin peläten poismenoliikennettä. Olin Kartanolla jo ennen yhdeksää, kehä alkoi 10.50. Viestin palkintojenjako alkoi kello 9, ja halusin taas välttää mahdollisen ruuhkan. Ruuhka olikin nyt vastassa kotiin tullessa, ja Hevoshaantieltä poispäin. Karautin Hakunilantietä ja kaarsin toisesta päästä Heppahaantielle; keltaliivit heiluttelivat stoppimerkkejään. Pyysin päästä kotiin ja sain luvan. ;)

Pekka Pouta oli luvannut Maikkarin sääsivuilla sateen alkavan kello 13, joten lähdimme kesäasusteissa liikenteeseen. Vettä alkoi kuitenkin tulla kuin aisaa n. 11:n korvilla, joten sääennusteet heittivät jälleen kerran häränpyllyä.
Hienosti kuitenkin Huima jaksoi vetää yltäpäältä kastuneen emännän kanssa kehässä ja nappasi toisen sertin!

Ne harmaat hiukset?
Puolustusvoimat oli käskyttänyt paikalle koko joukon nuoria ja siloposkisia armeijan poikia arviolta ikähaarukassa 18-20. Poikia istui koiralenkille mentäessä ja tultaessa runsain määrin asuinalueemme vieressä olevalla penkillä tupakoimassa. Ei siinä mitään, mutta kyseinen pöheikkö on (oli) myös täynnä kaikenmaailman lihapiirakan käärettä ja pahvilautasta. Eilen oli joku jättänyt paikalle myös tyhjän pahvilaatikon, johon aloin kerätä roskia pientareelta. Pyysin pojilta apua roskien keruuseen ja salskeat alikessut (?) olivat sitä mieltä, että "Tuota, meillä on tässä tärkeämpiäkin tehtäviä". Suostuivat kuitenkin viemään täyttämäni pahvilaatikon mennessään.
Eilen iltalenkille lähdettäessä paikka oli roskia jälleen valtoimenaan; keräsin ne nyt isoon tuhkakuppiin. Kotiin kaartaessani päällimmäiset roskat oli nakeltu peltipurkista pois. Aloin sadatella ääneen, että "Eikö teilläkin olisi mukavampi siinä istuksia, kun tienoo olisi siisti"? Pojat pahoittelivat ja auttoivat tällä kertaa.

Mutta Huima se vasta hitskokkia aiheuttikin; perjantain koirapuistoilun jäljiltä se ontui voimakkaasti; puistossa on isoja pöllejä polun päällä (!) ja kävellessäni polkua kuulin voimakkaan KOPS-äänen takaani, Huima oli kompuroinut pölliin. Nilkassa oli haava ja ontuma oli melko voimakas. Heikkohermoisempi olisi mennyt suoraan eläinlääkäriin kulkematta lähtöruudun kautta. Loppuilta meni totaalilevossa ja televisiota yhdessä katsoen. Lauantaiaamu valkenikin aurinkoisena; ontuma oli poissa! Onneksi!
Tullessani töistä kotiin oli sitten edessä luushow. Viri oli oma huumorintajuton itsensä ja suutahti Huiman haahuiluun Hänen Majesteettinsa nakertaessa luuta. Naks, ja reikä Huiman selässä! Selkä oli pipi ja kosketusarka, mutta Huima toipui siitäKIN! Aika huima koira kyllä.


Kaiken tämän jälkeen on mukava istuksia kotona kuivassa vaatekerrassa ja rustata päivän tulossaldoa Hupipuppanoiden osalta:
Nerejde Helter Skelter (Ch Twyborn Philadelphia x C.I.B Dita) ERI/1, SA, PU 2, sert ja VSP-juniori
C.I.B Best-Looking Brooklyn (Ch Twyborn Philadelphia x Best-Looking Blooming Martha) ERI/1, SA, PU 1, VSP, Cacib
C´mere Malibu (Ch Twyborn Philadelphia x Ch C´mere Icy Crystal) ERI/2, SA, PN 4, vasert
tuomari Jouko Leiviskä

Olihan huimat resultit! Onskatuksia ihan hurjasti kaikille asianosaisille!


PS. Kiva lisänyanssi tässä tämän päivän sertissä. Samainen tuomari antoi Hupille sen toisen sertin vuonna 2005. Nyt 7 vuotta myöhemmin poika käveli isänsä jalanjälkiä. :)

2 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Huiman arvostelu unohtui postauksesta. On niin komia, että pakkohan se on naputtaa:
Erittäin lupaava. Kaunislinjainen, erinomaiset mittasuhteet omaava. Erinomainen kaula & selkälinja. Ikäisekseen erinomainen runko & rintakehän syvyys. Kaunis pää, erittäin kaunis ilme. Hyvä, leveä reisi. Erinomaiset matalat kintereet. Hyvät tiiviit käpälät. Erinomaiset lihakset. Liikkuu hyvällä askeleella.
:)

Cilla kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON! Onnea taas kerran sinullekin, oli kiva syntymäpäivälahja. Hienoa, että pärjäsitte noin hyvin!!!