9.6.2012

1gee meni sitten pakottamaan meikäläisen uuteen versioon.

Juu, mitäs läksit. Kyllä Acer kohteliaasti kysyi: "Oletko varma" mutta paluuta ei ollut. Tämä ilta oli pyhitetty kuvansyötölle ja 1gee-puuhastelulle, mutta enpä arvannut mitä menin tekemään klikatessani KYLLÄ.

1g on tarjonnut aika nopeaakin vastauspalvelua MYÖS viikonloppuisin, mutta nyt on hiljaista.

Erittäin vihaista ja vähemmän vihaista palautetta on mennyt asiakaspalveluun alkaen kello 16.30, mutta vastausta tai vastauksia ei ole sittemmin kuulunut muutakuin "Kiva, kun päivitit uuteen versioon". Olisi edes tullut kikkakakkonen miten palata vanhaan; mikään ei nyt nimittäin 1geessä toimi.

Uusi ulkoasu menisi vielä jotenkuten, mutta kun kuvat eivät mene perille. Klikkaan kahdeksaa kuvaa menemään, kaksi lähtee, kuusi jää koneelle jurruuttamaan? Mosaiikkikuvat isoista alakansiollisista osoitteista on poissa, ja 1g arpoo ihan itse ns. ikonikuvan, itse en sitä pääse valitsemaan.
Kun klikkaan asetuksiin, niin siellä annetaan vinkkejä mukien ja kalenterin tekoa varten, valitse EXIF tai älä valitse ja "tulossa myöhemmin". OMG ja lollit on kyllä kaukana, kun pitäisi vain klikata kuvia menemään ja sininen palkki näytön alalaidassa seisoo paikallaan; kuvia ei lähde ei mene ei siirry.

1g kyllä lähettää silloin tällöin sähköpostia. Kyllä ne tulee "lukaistua" mutta enpä olisi arvannut, että astun tälle iltaa moiseen miinaan. Ehkä olen saanut meilin, jossa sanotaan:
Hei 1geen käyttäjä. Olemme runsaan asiakaspalautteen johdosta päättäneet EXIF ja BETA ja scroll up and down ja koska vesileima kuvanlähetyksessä pienennys ja kuvakoko uudet ominaisuudet päivitä scroll beta palautteen johdosta. Hyvä asiakas, haluamme beta palvella sinua exif paremmin, jolloin voit jakaa kuvasi sosiaalisessa mediassa klikkaamalla helposti jaa, päivitä ja valitse vasen nuolinäppäin. 

Mosaiikkikuvat ovat poissa, kuvat eivät lähde palveluun; ainiin, olihan siinä automaattisähköpostissa valiteltu "hitautta", itse ei pääse enää valitsemaan kansion "pääkuvaa", 1g arpoo sen ihan itse, kuvan alle ei pääse antamaan kuvaajatietoja, kansion tekstit on päin hemmettiä (enterit kadonneet), 1geen kautta kuvan tallentaminen omalle koneelle TODELLA vaikeata, ennen hiiri sanoi "vain" tallenna, nyt pitää siksakata Irfanin kautta ja arpoa mitä klikkaa ja missä järjestyksessä.

Tavallisille kuluttajille pitäisi olla tavisasetukset ja prokuluttajille sitten ne beta ja exif versiot joissa he voivat proona klikata menemään. Haluan korostaa, että olen tapellut uuden version kanssa kello 16:sta asti. Nyt 4,5 tuntia.


2 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Mun yksgeen versio päivittyi joku aika sitten, ja se takkusi pari päivää. Generoi pikkukuvia ym. uudelleen, ehkä aiheuttaa nuo ongelmat kuvien lataamiseen galleriaankin. Annoin luovutusvoiton, kävin parin päivän päästä katsomassa uudestaan, ja nyt se pelaa ok.

Anita kirjoitti...

Ok, ihan hyvä vinkki. Harmi vaan, että olin varannut tämän illan kuvankäsittelyyn, latailemiseen ja ylipäätään 1geessä puuhasteluun... Harmittaa aikapaljon, ettei pääse suunniteltuja hommia tekemään. :( Näkymä on ensialkuun tosi outo ja ei niin kiva, kuin se vanha, mutta ehkä silmä tottuu ja uudet -nyt pöllöiltä tuntuvat ratkaisut- avautuvat?