22.6.2012

Huima - Thö Viidakkokoira. Ja hieman kivitarinaa.

Niin, taisin väittää vajaa viikko sitten pitäväni lomaa valokuvauksesta. Kuinkas sitten kävikään?
Juhannus sujuu soljuisasti netin äärellä - kuvia nettiin ja Bloggeriin syöttäen. Tarvitaan "vain" aurinkoa, niin kamera tarttuu kuin väkisin mukaan ja Bloggerpostaukset seuraavat toisiaan. Johan tässä on käyty läpi 1gee, Huiman posetukset, rakkolaastarit ja Footner-sukat, kukkaset ja tien pientareet, eikä loppua näy. 
On se hyvä, että on tämä Ikioma Blogger, jonne voi puheripulissaan toimittaja- ja tutkimushenkisenä avautua postaus postauksen jälkeen.
Vielä kun joku firma tarjoaisi avun hartiajumitukseen ja koeistuttaisi Kenzolassa hierovan istuimen, niin mikäs näitä olisi kirjoittaessa. Nyt on hartiajumppa aika-ajoin paikallaan ja käyttöön on otettava vähintäänkin vinttikoiramaiset venytykset.

Olemme poikain kanssa visiteeranneet useampana viimepäivänä Länsimäen koirapuistoa, lähinnä syynä on ollut Virin tassussa ilmenneet kivivaivat. Poistin eilen heti lenkin aluksi kaksi kiveä ja tänään kolmannen. Sama reikä, ja kaikki värittömiä kiviä. Lenkkimoodi on ollut siksi minimissä ja Hypafix-teippiä on haettu taas kymmenen metriä varastoon.

Uskomaton kaveri myös tämä Viri - pötköttää silmät kiinni, kun mamma kaivelee tassua. Tässä voisi itse Cesar Millan olla ihmeissään, koska it´s all in your mind - ja Kenzola on tästä hyvä esimerkki; luottamus pelaa!
Ja eläinlääkärit jäävät nuolemaan näppejään. Villi veikkaus anturan kiven poistolle on ~ 100 euroa ja rauhoituspiikki päälle, jolle toki oma ekstrahintansa. Poliklinikkamaksusta puhumattakaan!
Onpa netin mukaan kiviä kaiveltu antibioottikuurinkin kera ja kaipailtu Kenzolan kivienpoistokurssia! Alan kyllä olla aika haka asiassa ja odotankin vain kutsua seuraaville eläinlääkäripäiville luennoimaan. Kokemusta on kuuden whippetin verran; Jamolta poistettiin kiviä tasan yhden kerran eläinlääkärissä, sitten opettelin sen itse. Anturan kaivelussa ovat sittemmin olleet keittiön pöydällä Hula, Hupi, Viri, Luxi ja Huima. Tälle kesää Hulaa kaiveltu kahdesti, Luxia ja Viriä samoin kahdesti.
Kenzolassa on nyt Hypafix-teipitys menossa Hulalle jatkuvasti pitkillä lenkeillä (+ 3 km) ja Viriä on teipitetty pari päivää.

Kivikuvan myötä Huiman viidakkokuviin tähän malliin:
Virin tassusta tänä aamuna kaivettu väritön kivi numero kolme. Uskon tassun nyt olevan tyhjä. Näitä samanlaisia värittömiä kiviä oli samaisessa rei´ässä yhteensä kolme.

Huima Thö Viidakkokoira.

Huima maastoutuu.

Vieläkö sä kuvaat? Oota mä stikkaan nurminataa naamariin.

Ahh, so fresh. Italiassa ei kasvakaan näin makoisia salaatteja! Voisitko kasvattaa tätä jossain purkissa läpi vuoden? Mä voin lannoittaa?


Ei kommentteja: