9.6.2012

Lenkillä 8.6.2012

Onnistuin äsken ehkä jopa kolme kuvaa saamaan 1geehen perille, mutta mitä niitä sinne syöttelemään kun ei toimi, niin ei toimi.
Eikä ITSE saa määrätä kansion pääkuvaa, 1gee arpoo ne/sen ihan itse. Se ärsyttää ihan nyt eniten.

Odotankin nyt  vain "Veskun" tai "Peten" palautemeiliä huomenissa/maanantaina sen seitsemään sadattelumeiliini malliin:
"Kiitos palautteesta. Saamamme asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Palvelussamme on ajoittaista hitautta, koska ghhhh ja yy7766 -tietokannat eivät softaa vielä täysin exifbeta pro-version kanssa. Voit kokeilla ctrlalt 66 tai sitten hyppää voltti yhdessä lataamiesi kuvien kanssa. YY-tietokanta on hetkellisesti ylikuormittunut ja voit silloin enterin kanssa refreshaa näytön, etkö tehnyt sitä? Paina enterin kanssa samaan  aikaan F10 ja alt pohjassa. Älä muuta asetuksia. Vesileima on tällöin pakollinen, mutta hyvä olla. 
Mukavaa kuvanlatausta jatkossa,
Pena"


Tämän ylläolevan "leikkivastauksen" oli tarkoitus tuoda esiin sitä tosiasiaa, että kun tavis kysyy ja pro-tietsikkahlö vastaa; luettua harvoin ymmärtää. Tai minä ainakaan.

Kenzola on tepastanut tätä kirjoittaessa 817,2 km, joten matkaa on melkoisesti vielä edessä jos mielii tehdä uutta marssiennätystä. Viime vuoden kokonaissaldohan oli 1908,5 km ja icing on the cake oli nämä erkkarin eehoot; wishing smoother muscles. Smoothaa siinä sitten muskeleita, kun marssijalka käy ja timoteit katkeilevat tassujen alla. Marssimielen smoothaamisesta puhumattakaan, kun fillaristit omivat väylät ja keskisormet heiluvat iloisesti heidän viilettäessään ohi.

Kesäkuun kahdeksas tarjosi kuitenkin tällaisen kuvakimaran, Blogger sentään pelittää:


Havukka-ahon ajattelija. Tämä maailmaanähnyt mies istuksii usein tällä samaisella puistonpenkillä. Kysyin kuvausluvan, sain ja kiitin. Mies jatkoi rauhaisaa istuksimistaan meidän marssiessa ohi.


Havukka-ahon ajattelijasta tähän vuosi vuoden jälkeen ohikulkijoita ilahduttavaan asetelmaan. Talvisin tässä on kanervia, kesäisin erilaisia kesäkukkia. Tänä kesänä tällainen setti.

Sitten tiirailtiin ihmisten pihoihin jo pontevammin Canon PowerShot SX20IS:n tsuumin kanssa tähän malliin:


Kerrassaan upeita kukkapeltoja erään omakotitalon pihassa.

Kotvan marssittuamme löytyi toisen omakotitalon pihasta tällainen ilmestys:

Tynnyrisauna! Mahtaa olla tunnelmalliset löylyt!

Matka jatkuu ja kukat heilimöivät:





Tulin bonganneeksi myös seuraavanlaisia viestejä tien reunoilta:

Tässä taloyhtiössä on vierailijoilla suorastaan ruhtinaallisesti tilaa pysäköidä!

Aanelonen, tussia, nitoja ja silminnähden suuri tuohtumus:

Ja kauniiksi lopuksi; syreeni ylittää tien:

Päivän saldo 9,4 km ja paljon kaunista kuvattavaa!

2 kommenttia:

Cilla kirjoitti...

Osaat niin hyvin kuvata, ilmeikkäästi ja kauniisti! Onnea jatkossakin, t C

Anonyymi kirjoitti...

Moi, Aika samoissa lenkkikilometreissä mennään. Meillä oli 12.6. kasassa 837 km tänä vuonna :) t. Piu & Huiman siskopuolikas Cilla alias VilliSilli