22.6.2012

Donnay - Don´t let me down!

Porttipuiston Tarjoustalo tarjosi apua lenkkijalkinehätään, kun 7.11.2010 ostettu setti alkoi sananmukaisesti vedellä viimeisiään -ja vettä sisään! Hiertymistä puhumattakaan.

Naisten osaston lenkkijalkinevalikoima oli melko säälittävä, mutta onneksi seuraava hyllymetri miesten puolella pelasti ostospäivän. Budgettiin oli tarkoitus mennä, mutta Porttipuisto on huomattavasti lähempänä, joten Donnay-popojen kera tepastellaan nyt ainakin alkuun.
Hyvä olisi ostaa pari kenkäparia kerralla, nimimerkillä Kokemusta on, Vantaa. Se, mikä tuntuu myymälässä ookoolta, voi olla sen seitsemän rakkoa muutaman viikon päästä. Toinen pari kenkiä tällaisessa tilanteessa on almost siunaus.

Kenzolassa on käyty melkolailla läpi koko apteekin tarjonta mitä tepasteluhelpotukseen tulee; Compeed -rakkolaastareissa on monia kokoja ja pituuksia/leveyksiä ja Footner -sukat, kynät ja voiteet ovat olleet viimeaikoina nekin kovassa käytössä.
Lenkkijalkineteknologiahan on mennyt eteenpäin aimoharppauksin ja eri innovaatiot tarjoavat -ainakin mainosten mukaan- helpotusta; mikä jalkine keventää kantaiskuja ja mikä sopii sadesäähän. Totuus on sitten jotain aivan muuta ja koska Kenzolassa ei ole ihan heti mahdollisuuksia ostaa yli sata euroa maksavia superhypertossuja, lenkkeillään Budgetin ja Tarjoustalon tarjousjalkineilla. Taittuu ne kilometrit niilläkin. Ja Compeedin ja Footnerin avulla! :D

Uudet Donnayt. 34,95 eur ja ihanan leveä lesti. Lenkkikokemus n. 5 km, joten tarvitaan vielä ainakin nolla perään, jotta nähdään rakkotilanne. Rakkoraportti tulossa myöhemmin.
Huomatkaa runsas Hypafix-boxikokoelma taustalla. 


Nämä ovat nyt död. Sama ostopäivä kuin yllä. Ihan mahdottoman lupsakat Budgetin tarjousjalkineet jotka ovat nyt Ämmässuolla. Kiitos leppoisista lenkeistä - joskus halvalla saa hyvää = on mahdollista.


1 kommentti:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Täällä suositellaan rapsakasta satasen hinnasta huolimatta Vibramin Fivefingers räpylöitä. Rakoton on tassu eikä tarvitse lihottaa rakkolaastarivalmistajien pusseja :D