21.2.2010

Mitä muut edellä...


sitä Anita perässä. Muistaako joku vielä vinoiluani siitä "Whippet front of vehicles" -aiheesta? Ai ei, no ei se mitään.
Viimeaikoina silmiin on pistänyt muutamilta ulkomaisilta saiteilta yleinen (?) tapa kuvata whippettejä. Samaan tapaan kuin se, että whippet isketään amerikanraudan tai Harley Davidsonin eteen pönöttämään. Aina ei tiedä, pitäisikö katsoa koiraa vai kromattuja vanteita? Olenko ihan outo, kun haluan katsoa seisotuskuvat mieluummin sivulta? Olenko vielä oudompi, kun mainostettaessa tulevaa pentuetta oudoksun mainokseen liitettyjä (vain) isän ja emän pääkuvia? Outopa hyvinkin. Ja makuasioista on tietysti turha kiistellä, kuten erilaisista mieltymyksistäkin. Joskus kuitenkin tuntuu, että jostain koirasta on nähtävillä VAIN niitä pääkuvia ja koiran koko sivuprofiilin metsästys käy työstä.

Whippeteillä on tietysti kaunis pää ja ilme ja mikäs niitä suklaasilmiä on katsellessa. Hieman laajennettu versio pääpainotteisesta kuvaamisesta on se, että whippet kuvataan suoraan edestä. Näitä kuvia on osunut nyt silmiini useampi. Pään lisäksi kuvataan kahta etujalkaa. No, mikäs siinä. Tässä Kenzolan vastaisku. Viri posettaa ja "ihan itse".

Ei kommentteja: