16.9.2012

NYT tuoksuu!

Kuulun Buzzaajiin. Buzzadorina saan kokeiltavaksi uutuustuotteita - ja Buzzadorina jaan uutuustuotenäytteitä myös eteenpäin; sitä on Buzzaus.
Saan kampanjakutsuja silloin tällöin, mutta aina en ilmoita halukkuutta lähteä mukaan; otan mieluiten vastaan ne kampanjakutsut jotka tuntuvat omimmilta. 
Nyt osui ja upposi, nimittäin AirWick tarjosi upeita huonetuoksuja kokeiltavaksi.

Keskusteltuani maahantuojan kanssa olen saanut kuulla, että suomalaiset eivät ole niin tuoksuinnokkaita kuin esim. virolaiset (missä on erittäin laaja tuoksuvalikoima kaupassa kuin kaupassa), joten Suomessa valikoima on siksi huomattavasti maltillisempi ellei jopa olematon.
Jos nyt tästä äkkiseltään menee K- tai S-markettiin, niin samat kaksi tai yksi tuoksuspreytä on hyllyssä ja halutessaan kolmatta tai neljättä lajia on ajettava autolla Jumboon tai mentävä muuhun erikoisliikkeeseen.

Suomalaiset haluavat MIETOJA tuoksuja ja jos nyt satut ostamaan vaikkapa Puttipajan JOULUkynttilän, niin kyllä sitä saa poltella sen seitsemän tuntia, että hieman pipari tuoksuu.
Joitakin vuosia sitten keskustelin Valion jäätelövastaavan kanssa, joka sanoi suomalaisten suosikkimaun olevan vuosikymmenestä toiseen VANILJA. Pyydä siinä sitten ROCKY ROAD -jäätelöä takaisin.
Maidot ovat laktoosittomia, maksapasteijat gluteenittomia, kaikesta on viety kermat, mausteet, valkosipulit ja maut pois tai ainakin minimiin ja shampoot ja hoitoaineet ovat vuodesta toiseen valkoisia, koska vaniljakansa haluaa väritöntä shampoota ja tuoksut on oltava minimissä.

Mitenkäs sitten ME, jotka haluamme kämpän tuoksuvan muultakin kuin seiniltä? 
Olin sangen iloinen, kun taannoin löysin XZ-tuotesarjan, jossa on sinistä, punaista ja vihreää shampoota ja hoitoainetta KERA herkullisten tuoksujen.
Innostuin kuin pieni lapsi, kun LINNA-sarja lanseerasi Lasten shampoon jonka tuoksu oli huumaavan ihana villivadelma!

Olisiko jo kolmas pullo menossa?! Hyvä, etten kulauta pullosta ja jätä shampoot päähän.

Tällaiselle kuluttajalle AirWick tuoksutikku-uutuus osui kuin tikku silmään.
Varustin yhden setin olohuoneen pöydälle ja toisen toilettiin. NYT TUOKSUU!
Ja tuoksua voi ja on helppo säädellä itse; mitä useampi tikku tuoksuastiassa on, sen voimakkaampaa tuoksua AirWick levittää. Pieneen toilettiin riittää kaksi tikkua ja isoon olohuoneeseen 3-4 tikkua; ja asunnossa on raikas ja miellyttävä tuoksu kauttaaltaan.
Maahantuojan kanssa käymäni keskustelun mukaan suomalaiset haluavat mietoja tuoksuja, mutta meitä on myös sellaisia, jotka haluavat voimakkaampia tuoksuja ympärilleen. On hyvä, että tarjolla on myös sellaisia vaihtoehtoja, joissa huonetuoksu on haluttaessa voimakkaampi + sitä voi helposti itse säädellä.

Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat asuntoonsa voimakkaampaa huonetuoksua AirWickin tuoksutikkuja. Pakkauksen kesto on 4 viikkoa ja OVH n. 6 eur/pkt. 

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Puttipajan pipari? Nyt läks, ei mahda mitään :DD (pysyn tuolilla)

Mäkin oon Buzzaaja. En vaan nyt ole päässyt Buzzailemaan, olisi blogikin missä mainostella. Oltiin me Purina One- kamppiksessa ja Piltti Maitojuomassa. Ois kiva kokeilla jotain itsekin eli kampanjoita odotellessa.