16.9.2012

Aina yhtä lapsellinen Hupi!

Olenkos puhunut koiran ehdollistamisesta? Varmaankin. Minulla on ollut tapana piipahtaa lauantaisin työmaalta palatessa Hakunilan Pelastusarmeijan kautta kotiin; nimittäin sieltä saa hyvin edullisia ja kivoja leluja. 
Hintahaarukka on peräti 0,50 snt - 1 eur.

Mehän tiedämme, että vartin sisään pehmojen silmät olisivat wiipottimiemme masuissa ja seuraavana päivänä fyllingit pitkin olohuoneen lattioita. Kolmantena päivänä jäljellä olisi enää vain lelun raato, joten mielestäni puolen euron-euron hinta on sangen kohtuullinen ottaen huomioon lelujen kohtalon.

Se ehdollistaminen?
No niinpä niin. Hupi hyppii kotiintultua minua ja kauppakassia vasten: MISSÄ on tuliaiset? Se on löytänyt kassista kerran pari pehmon ja vaikutus on tietenkin ollut niin suuri, että tuliaisia tahdotaan vastakin joka kerta!

Nyt matkaan tarttui 3 lelua, joista yksi piti iki-ihanaa ääntä (vedä pehmon kaulasta ja pimpotus alkaa, jiihaa) ja toiset kaksi olivat muuten vain värikkäitä ja iki-ihania riepoteltavia. Canon kehiin pöydältä ikuistamaan lapsen riemua. Lapsen, joka täyttää lokakuun 26. päivä 8 vuotta. Ei uskoisi, kun kuvia katsoo:

 Hupi ja Herra Juures. OMG tää on kiva!

Kirputuspirputus. Narsk ja nirsk.

 Voi mikä maku ja bukee!

 Jos nyt hieman maistaisin myös ankkaa. Juures odottaa vierellä sen aikaa.

 Ohhoh, kun oli rankkaa. Nyt pieni tauko.

Kirsu vinoon ja pause.

Ja vielä tähän loppuun; ikää on 8 vee.
Mikäs hänelle on pehmoja tuodessa kun on aina yhtä iloinen ja otettu tuliaisista!

Ei kommentteja: