3.9.2012

Huima VSP 1.9.2012! Huima took BOS 1.9.2012!


Näin pääsimme opiskelemani sormitekniikan kanssa heti tositoimiin Tuomarinkartanon näyttelyyn 1.9. ja etten sanoisi huimin tuloksin!
Tuomarinkartano ei muuten ole ollut meille hassumpi näytelmäalue, sillä Huiman kaikki 3 serttiä on samaisesta paikasta.
On aina mukavaa pärjätä, mutta on se outoakin. Pönöttää siellä nyt loppukilpailussa kun ei pääse perinteisiä ROP VSP-kuviakaan ottamaan.
Niitä on muuten tänne linkin alle kertynyt vuodesta 2006: KLIK.

Arita oli lainannut meille myös opettamansa sormitekniikan lisäksi hihnan, joka oli  erityisen hyvän tuntuinen, mutta se sanoi NAPS ja katkesi, onneksi ei sentään kehässä. Huima esiintyi minusta oikein mallikkaasti ja "vastasi" hyvin saamaansa oppiin. Ihan lopussa huomasin sen alkavan taas tarjota istumista, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja meille kumpaisellekin kymmenen pistettä ja papukaijamerkki; Huima oli PU-1 (Paras Uros 1, koska äitini tätä kuitenkin kohta sähköpostilla kysyy) ja sai kolmannen serttinsä ja vielä huikeaksi lopuksi pokkasi VSP (Vastakkaisen sukupuolen paras) -ruusukkeen.

Tuomari oli Ewa Nielsen Ruotsista ja näin hän kirjoitti Huimasta:
Vacker helhet, med fin sidsilhuett. Maskulint huvud, något tunn underkäke. Utmärkt över- och underlinje. I utmärkt kondition. Rör sig med aningen lösa armbågar, i övrigt mycket trevligt.

Koska Suomi on kaksikielinen maa, en käännä arvostelua suomeksi enkä englanniksi.

Huima, Nerejde Helter Skelter (Ch Twyborn Philadelphia x C.I.B Dita) took his 3rd CC and ended up BOS at Helsinki NAT 1.9.2012. Judge was Ewa Nielsen, Sweden.


 Ylläoleva liikekuva on Ida Björqkvistin ottama elokuussa Tuomarinkartanolla.


1 kommentti:

Cilla kirjoitti...

Hieno juttu! ONNEKSI OLKOON, Huima on first class koira.