25.5.2011

Muutama peltokuva!

Nyt tuntuu kyllä kokoajan olevan koneella kaikenlaista sälää ja kuvaa "purkamatta" ja pistämättä pakettiin. Asiaa ei auta yhtään se, että menin ja ostin uuden tietokonenäytön ja sitten tämä "vanha" kone ei "ymmärtänyt" näyttöä. Saamme siis jatkumoa viimeaikaisiin Kenzola-ostoksiin, muistattehan: Nokian känny, jota piti kuljettaa laukussa käärittynä staattiseen pölyliinaan, koska sen näyttö naarmuuntui jopa häiritsevässä määrin yhden laukkupiipahduksen jäljiltä ja takakansi ei pysynyt kiinni, digiboksi, joka pätki ja meni huoltoon kahden päivän käytön jälkeen ja nyt näyttö, jonka hienouksia, resoluutioita sunmuita ei vanha Fujitsu jaksanut pyörittää... Kalliiksi tulee tämä ostelu ja aikaa ja voimavaroja menee kaupoissa juoksemisiin, reklamointeihin ja soitteluihin. Ollaan siis varovaisia ja tarkkoja kauppaliikkeissä, että ei käy kuten Kenzolassa; uuteen näyttöön on ostettava kokonaan uusi tietokone!
a.
Ihan auvoista ei ole myLOGGERinkaan kanssa meno, kiva laite on ja varmasti innostanut lenkkeilemään lisää ja pidemmälti, mutta yksiyhteen ei mene Nokian GPS:n kanssa mitat ja määreet, ja selitystäkään ei oikein tunnu löytyvän, joten koska asia tietenkin vaivaa, "asiaa yhä selvitellään".
a. 
Muistattehan -ei se mitään, minä muistutan kyllä- Virin taannoista ojan yli -liitoa? Asia jäi vaivaamaan siinä määrin, että ojahan piti myöhemmällä lenkillä käydä mittaamassa! Ollapa vähemmän tiedonhaluinen ja toimittajahenkinen!
a.

Ja sitten niihin kuviin. Tämä mukavankokoinen pelto löytyy vanhan Lahdentien vierestä. Kokonaismittaa lenkille peltopyörimisineen tuli 6,7 km. Hula on oitis ruohostamassa irti päästyään!


Hupin, Hulan ja Virin takamukset!


Hupi lipoo huuliaan. Liekö nielaissut juuri peltomyyrän?


Koska peltoalue on Luxin mielestä niiiiin nähty, se lähtee mieluusti omille tutkimusmatkoilleen ja on tässä ottanut Hupin mukaansa. Loikkaata siis viereiselle pellolle, joka odottaa (?) kylvöä.


Ja kun kutsu käy, Hupi kilttinä poikana tulee takaisin, mutta Luxi ei tapansa mukaan lotkauta korviaan.


Aina eivät whippetitkään näe kaikkea. Luxi nuuskuttelee ruohonkorsia, kun fasaanipaisti tepastaa horisontissa. Sai ihan rauhassa tepastaa pöpelikköön.


Viri ja Hula kesäisessä mielipuuhassaan.


Viri tutkailee pellolta löytynyttä "koroketta".Ja sitten hepuli; viuh ja vauh, Hupi ja Hula saivat peltohepulin. Ja Canon (tai/ja kuvaaja) yritti pysyä vauhdissa!

Ei kommentteja: