7.5.2011

Kuinka monta koirankieltomerkkiä mahtuu yhdelle palsta-alueelle?

Katsotaanpas:


Täytyypä oikein miettiä, olenko koskaan nähnyt koiraa/-ia kasvimaa-alueella? En. Tosin en ole asiaa juurikaan tarkkaillut, mutta sen kerran kun kasvimaita on ohiteltu, ei ole osunut karvaturreja näköpiiriin. Onneksi kuitenkin Kartanon viljelijät ry on laittanut oheisen plakaatin alueensa ilmoitustaululle. Eihän siitä nyt mitään tulisi, jos sesset pomppisivat porkkanantaimien päällä ja ahnaat koirat nakertaisivat taiten aseteltuja lanttuja. Saattaisipa saatanallisten bakkanaalien lomassa kakkiakin pitkin ja poikin ja ahkerat palstaviljelijät astuisivat tuontuosta kananrakeiden seassa möllöttäviin koirien jätöksiin.Tämä merkki on kuin vakuudeksi yo. ilmoitustaulun takana. Ettei vain kukaan koiranomistaja erehdy luulemaan tätä viljelyyn kelpaamatonta joutomaata koirien temmellyskentäksi ja ala kuorruttaa sitä kakkakikkareilla. Hus pois täältä!Kun palstaa lähtee kiertäen ohittamaan 2,4 kilometrin mittaiselle ulkoilutielle ja valtaisalle pellolle päin, on alueen reunaan myös laitettu tämä varmistusmerkki. Koiranomistajathan ovat kaikki puolisokeita ja pölvästejäkin, niin ostetaan nyt kerralla enemmän kun niitä on niin mukava laittaa ja asia tulee varmemmin selväksi.


Ja vielä yksi. Takana on siis koirien kanssakin kävelyyn luvallinen ulkoilutie, hiljan löytämäni "pikkupurtsi", pituudeltaan 2,4 km. Edessä kulkee pieni tienpätkä, jota pitkin pääsee suoraan valtaisalle pellolle. Pieni tienpätkä kulkee kuitenkin palsta-alueen vierellä ja merkillä halutaan osoittaa Kartanon viljelijöiden suhtautumista tätä pitkin tapahtuvaan karvaturrien kanssa tepasteluun.
Miksei yksi merkki riitä? Onko koirankieltomerkkejä alettu myydä niiden menekistä johtuen viiden kappaleen pakkauksissa?

1 kommentti:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Toinen samaan "tehdään meidän Suomesta nuivalandia" -kastiin menee taloyhtiöiden pysäköintivalvontadiilit ja vieraspysäköintipaikkapolitiikka. Sattuipa sulake kärtsähtämään tässä viikonloppuna, kun menin viikonlopuksi äidin luo Tampereelle, no kun oli äitienpäiväkin. Ja kas, taloyhtiö Nuivalinna oli sitten muuttanut kaikki vierasparkkipaikat maks. 4 h paikoiksi 24/7 ja isot plakaatit, että alueella on pysäköintivalvonta. Mitäs teet, kun olet yötä kylässä? Hä? käyt siirtämässä autoa yölläkin 4 tunnin välein? Tai mitäs teen kun paikat täynnä kun on tällainen pyhäpäivä ja ihmiset käyvät tervehtimässä sukulaisiaan? Siiän on joku kerrostalokyylä saanut hykerrellä partaansa, kun muutama auto ja moottoripyörä oli saanut parkkisakot. Että kjäh kjäh vaan. Voi että ottaa päähän!