28.5.2011

Kenzola kiittää!

Muutamissa Kenzolan suosikkiblogeissa on kiertänyt oheinen tunnustus. En ole ihan varma, mistä ja miksi se on saanut alkunsa, mutta on ollut mukavaa seurata tunnustuksen kulkua ja perusteluita ja törmätä siihen seuraamissani blogeissa.
Nyt se osui tänne!
a.

Anna Silmärille kiitos seuraavasta:
"Ja koska tunnustus on mitä ilmeisimminkin kohteliasta antaa eteenpäin, minun valintani on Team Kenzongos ja Anita Sandqvist. Miten paljon Anita jaksaakaan nähdä vaivaa ja kaivella tietoa blogi-jutun vuoksi. Kerrassaan ihaltavaa asioihin perehtymistä, oivaltavaa ja monesti myös hyvin osuvaa kielenkäyttöä."a
a..
Team Kenzongos lähettää tämän tunnustuksen eteenpäin Marjaana Siltaselle ja hänen ylläpitämälleen Sökövintin Sissi -blogille missä Marjaana jaksaa laaja-alaisesti sekä koskettavasti kirjoittaa ja kertoa ikävistäkin asioista ja sattumuksista. Hänen avoimuutensa on ihailtavaa!
Marjaana on myös tehnyt upeaa työtä rotumme hyväksi järjestäen mm. terveystarkastuksia ja DLA-testauksia ja hänen huolenpitonsa rodustamme kokonaisuudessaan on silmiinpistävää. Siinä missä monet harrastajat luovat raja-aitoja ja tuijottavat lähintä koivua metsän sijaan, Marjaana pyrkii esimerkillään purkamaan raja-aitoja. Hänen tapansa kirjoittaa ja kertoa asioista on ehdottomasti tämän tunnustuksen arvoinen! 

Ei kommentteja: