16.5.2011

Lenkillä 11.5.2011

Ja taas mentiin. Kohta loppuu arvailu lenkkikilometrien suhteen kun menin ja tilasin myLOGGERIN. Ohjelma on ladattuna koneelle, itse tikku tullee postitse viikon sisään. Tällaista tarttui kameran kortille n. 4,5 kilometrin aikana tällä kertaa:


Siinä on luonnon lime parhaimmillaan!Nurmikolta kuuluu oravansävyistä rapinaa!!Puluko se vain olikin. No, käy sekin paremman puutteessa tuijotuksen kohteeksi.Kesämies tulla tepasti vastaan. "Saako susta ottaa kesämieskuvan"? "No toki, näkyykö maha hyvin"?Myös tämä nuori IFK-junnu oli pakko saada kuvaan. "Kiva, kun joku tykkää" tokaisi nuorimies, kun kehuin paitaa.Tulppaanit ovat Hakunilassa nekin värittyneet IFK-väreihin.Monikansallista ja -väristä Hakunilaa. Tuokiokuva Hakunilantieltä.


Tämä mustarastasnaaras tervehti meitä kotipihamme nurkalla. Rapisti ja pyöri menemään siihen malliin, että "ota nyt kuva, kun mielesi tekee".
Kohta sitä on sitten lenkillä myLOGGER-tikku taskussa, kännykkä maloperro-pussissaan ja kamera kaulalla. Ja koska on kesäaika, niin selässä on vielä reppu, ja siellä vesipullo ja -kippo koirille. Ei ole lenkit tylsiä kaikkine tykötarpeineen!!

Ei kommentteja: