24.9.2013

MUSH-pallerot ovat kookkaita ja kieltämättä koirien makuun!

Kenzolassa on testattu MUSHin uusia BARF-palleroita. Ovat olleet selvästi makoisia ja saaneet koirat innostumaan - tassut on pantu vaativasti tiskipöydälle!


Otin muutamia kuvia palleroista ja niitä/sitä tuijottavista koiristani. Erityisesti Viri ja Bali ovat olleet innoissaan.


Pallerot sulavat verrattain nopeasti verrattuna esim. tiukkaan pakattuun jauhelihaan. Pussit myös "pitävät", mitään ei valu ulos. Edellisenä iltana sulamaan otettu pussi on tarjoiluvalmis seuraavana päivänä, toki joukossa saattaa olla muutamia huonommin sulaneita palleroita, mutta sulaneita on jo suurin osa. Tarjolle pano on siistiä ja helppoa - kuten arvelinkin. Kuivamuonan sekaan on helppo lisätä muutamia makupalleroita/kuppi.


Voisin hyvin kuvitella ostavana näitä jatkossakin, tosin näin ison lauman kanssa pelkkien palleroiden syöttäminen ei tule kyseeseen. Pidän ideaalina sotkea niitä kuivamuonan joukkoon - ja näytti siltä, että koiranikin "hyväksyivät tämän". Pallerot syötiin kupista tietenkin ensimmäisenä mutta kuivamuona raksutettiin reippaasti perään.
800 gramman pussista riittää n. kaksi päivää - kun niitä sotkee muun ruoan joukkoon ja jokaiselle niitä riittää 4-5/annos. En tullut laskeneeksi montako niitä on/pussi, mutta hyvin siis riittivät noin kahdeksi päiväksi.

Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä MUSH keksii meille laumallisille jatkossa. Ota 5 maksa 4 tai osta 10 saat 3 kaupanpäälle?
Selvästi maukas ja käyttäjäystävällinen innovaatio - ainoastaan hinta pieni miinus.

Ei kommentteja: