18.9.2013

MUSH on uudistunut - hae ilmainen ateria!

Hulan menehdyttyä viime joulukuussa palasimme aikalailla takaisin kuivamuonan pariin. Toki sotken nappuloiden joukkoon edelleen aina jotain ylläreitä, mitä milloinkin. Myös riisijauheliha- tai riisikalapuuroa silloin tällöin keitellään.

Viimeaikoina olen sitten pyöritellyt raakaruokintaa taas mielessäni. MUSH on lanseerannut kokonaan uuden ruokasarjan ja ollut jälleen näkyvästi barffauksen puolesta esillä.

 HAE ILMAINEN MUSH B.A.R.F. VAISTO -ATERIA!

Mustissa ja Mirrissä katselin jo näitä heidän merkkejään; raakaruoka näyttäisi siirtyneen pötköistä pusseihin. Hinnat myös näyttäisivät aikalailla pompsahtaneen. Jää nähtäväksi, mihin tässä tapauksessa Balin kohdalla päädyn. Liekö se, että olen kokeillut hänen kanssaan monenmoista ruokaa, saanut masun aika-ajoin sekaisin? Penturuoasta pois siirtyminen ei ole sujunut ihan silirimpsistä vain.

Yritin löytää "syytä" raakaruoan muokkaamiseen palleroiksi, ja en ole ainakaan sitä vielä selvittänyt. 500 gramman jauhelihapötkö maksoi edullisimmillaan lähemmäksi 1,50 euroa kuin kahta euroa. Jokatapauksessa myös pötköjen hinnat ovat nousseet. Nyt ne ovat liki kahta euroa, ja ylikin. Sensijaan M & M:ssä (MUSHIN kampanjamateriaalista en löydä tuotteiden hintoja) nämä heidän palleropussinsa olivat viiden euron kieppeillä. Muistan pusseja puristellessani (!) sen, että minun teki mieli ostaa sellainen/sellaisia kokeeksi, mutta hinta - jälleen - määräsi sen, että pussi palautui pakastealtaaseen. Viidellä palleropussilla (4,5 kg) kun saa jo 15 kg kuivamuonaa!

En ole siis ihan varma uuden/uusien MUSH -tuotteiden kohdeyleisöstä. En ole missään vielä tuotetta nähnyt, pyöritellyt VAISTO-ateriapussia kätösissäni tai nähnyt markkinointimateriaalia, jossa "kerrottaisi tuotteen tarina". Ehkä tuotteessa tai tuotteella on haettu ruokinnan helppoutta ja vaivattomuutta - olivathan ne pakastepötköt vähän hankalia. Mutta eivät ne nyt NIIN hankalia olleet!
900 gramman pussi olisi vajaa 2 ruokintakertaa Balin tapauksessa. Kuukausittaisen ruokinnan hinnaksi tulisi siten n. 75 euroa.

Aion kuitenkin kokeilla ateriaa ja kirjoittaa siitä lisää kokemuksia tänne. Ruokinta-asiat ovat Kenzolassa ehdottoman kiinnostavia ja jos jollain koirulilla masuasiat ovat erityisen esillä, alkaa sitä välittömästi miettiä vaihtoehtoisia ruokintatapoja.

Kokeillaanko yhdessä? Kuvan alla on linkki sivulle, josta löydät ohjeet ilmaisen kokeiluaterian lunastamiseen.
Tässä linkki vielä uudelleen: KLIK

1 kommentti:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Suorastaan "korpeaa" tällainen brändäyksen varjolla tehty hinnankorotus ihan perus lihatuotteissakin. Meillähän siis syödään raakaa ja lihapötköjen kanssa eletään ja tullaan toimeen, eikä se ole edes mielestäni hankalaa koota päivän ateria koirille useammasta lihapaketista. En halua maksaa ylihintaista "kaikki yhdessä pallerossa" tuotteesta, joka on pakattu nättiin uudelleensuljettavaan pakettiin, jossa on nättejä värejä. Ei ne koirat niitä pakkauksia syö. Hyvää tässä on, että pienten koirien omistajille nämä pallurat eivät koidu kalliiksi ja tässä on mahdollisuus tarttua raakaruokintaan myös niillä omistajilla, jotka ovat olleet epävarmoja aloittaakseen raakaruokinnan, kun lupaus on että pallurat sisältävät kaiken mitä koira tarvitsee. Silti, mielestäni jos koiraansa haluaa ruokkia hyvin, oli ruokintatapa mikä tahansa, pitäisi edes hieman perehtyä koiran ravitsemuksen perusteisiin, mitä se koira mistäkin syystä tarvitsee. Tällaisen valmiin tuotteen osalta siihen ei tarvitse ryhtyä.