27.9.2009

Kun ei kunto riitä, kunto ei riitä.

Liki kaksi viikkoa levossa pidetty Luxi läsäytti kaikki 205 pistettä ja jäi ilman finaalipaikkaa tämänpäiväisissä maastokisoissa Kartanolla. Eläinlääkärin mukaan ranteessa oleva pieni patti ei ollut heikohkosti sujuneen juoksun syy, vaan eläinlääkäri totesi; "kun ei kunto riitä, se ei riitä". Sensijaan iloa ja ylpeyttä saivat aikaan senkin edestä Hupin ja eritoten Hulan jälkikasvu.

Normikokoisten narttujen sarjassa Diiva, Jagodas Girouette (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Aaniston An Outstanding Filly) nappasi hienosti 441 pistettä ja SA:n sijoittuen 22 nartusta 12:ksi, ONNITTELUT Diivalle ja Tiinalle!

Normikokoisten urosten sarjassa Luca, Gaselle´s Get On (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Gaselle´s La Scala) sijoittui neljäntoista joukosta 11:ksi 384 pisteellä.

Ponisarjassa Hulan pojat pistivätkin sitten parastaan.

Hubbe, Gaselle´s Top Shot (Ch Carry On Ramblin´Man x Gaselle´s Sempre Amore) oli hienosti viides, 484 pistettä + SA.

Rico, Gaselle´s Tiger Woods sijoittui neljänneksi, 489 pistettä + SA.

Vaan mitä teki Papu, Gaselle´s Top Spin!?! Koiran kolmas kisa ja tänään toinen SERT! Pisteitä kertyi 505 ja toinen sija! Ihan huikeata!

OIKEIN ISOT ONNITTELUT Hubelle & Ricolle & Lucalle ja Idalle sekä Papulle ja Marjolle!

Kuvassa Luxi kerää kuntoa seuraavia koitoksia varten.