8.8.2009

Myönteistä, että jokin toimii!


En ole aiemmin saanut tänne ladattua videoita, syynä voi toki olla kärsivällisyyteni tai lähinnä sen PUUTE... ;) Nyt onnisti! Alla siis tänään aamusella kahdeksan aikaan otettu pätkä; pitkällisten tarkistusten jälkeen ETTEI alueella ole jäniksiä! Niitä tosiaan täällä riittää!


Tarkoitus oli alkaa siivota 1g-kansiota ja siirtää sieltä kuvia oikeisiin, omiin kansioihinsa + luoda uudet "esittelykuvat" kansioihin, mutta kas; "Valmis, mutta sivulla on virheitä" ja siirto ynnä siivous ei sitten onnistunutkaan! Yhteydenotto Nebulaan tuotti vastausmeilin, jossa pyydettiin ottamaan yhteyttä "toiseen spostiosoitteeseen"; sieltä ei vastausta sitten ole sen koommin kuulunutkaan; häikkä on ja jatkuu.

Ehkäpä maanantaiaamuna Nebula muistaa meilillä; "Meillä oli juuri ohjelmistoajo menossa ja xcv-tiedostot eivät toimineet. Pahoittelemme". Tjsp.

Koneen muistissa on tukuittain kuvia, jotka odottavat siirtoa omille paikoilleen ja nyt kun 1g:ssä ei toimi "kimppasiirto" vaan kuvat pitää siirtää omiin kansioihinsa kuva kerrallaan ei taas kärsivällisyys riitä yhtään....

Oma lukunsa on se, kun "lähimetsä 0809" ja "lähimetsä 0809b" -nimisiä kuvia 1geen kautta tallennettaessa omalle koneelle nimet ovat kaikilla KES~/YY~/ tjsp. ja kun tallentaa beetä ja ceetä samalla nimellä, konehan herjaa oitis samannimisestä tiedostosta; ihme kämmi tuokin. Tähän asti Fujitsu ja 1g ovat puhuneet samaa kieltä, ja 0809 ja 0809b on "erottuneet" mutta nyt ääkköset tuottavat ongelmia.

Kaikkia ihme kupruja ollut nyt tuon 1geen kanssa -ja syynä aina ohjelmistoajo tai sitten "ei pitäisi käyttää kuvien nimeämisessä erikoismerkkejä, joihin kuuluu kaikki numerot, äät ja ööt, kautta- ja kenoviivat, plussat ja sulkumerkit ja yleensäkin kaikki muut merkit, jotka eivät kuulu normaaliin kirjainvalikoimaan".

Hohhoijakkaa.

Onneksi tämä jänis TAJUSI olla liikkumatta! ;D

Ei kommentteja: