1.5.2015

Kenzolan vappumarssi - lenkillä 1.5. 2015

Jaahanstaa. Ensin alkusilli - eikun alkusanat.
Masutauti oli tuhma ja ilkeä. Se ei ihan helpolla antanut periksi. Itsekin tein siinä KOIRIENI oksujen ja ripulien lomassa varmaan vähän virhearviointeja, eli aloin lisätä ruoan annoskokoa liian nopeasti ja liian vahvana. Tuli lopulta keiteltyä useampi kattilallinen puuroa pojille ja tauti saatiin noin viikon riehunnan jälkeen selätettyä. Kuvaavaa oli, että kun koira a oli maanantaina ok ja koira b ripuloi yöllä tunnin välein, niin osat olivat tiistaina vaihtuneet, koira a ripuloi ja koira b oli kunnossa.

Huhtikuu on tepasteltu ja loppusaldoksi saatiin 178,1 km. 
Siellä jo Facebookissa kuittailtiin Lidlistä ostamiani lenkkareita, että "etkö sä just ostanut" - niin, mähän pidänkin noita lenkkareita pokaalikaapissa, pölyä keräämässä. Tämä alkuvuosi on kulutettu tennarin pohjia oikein mallikkaasti, tammikuussa 161,8 km, helmikuussa 159,0, maaliskuussa 179,1 ja huhtikuussa 178,1 - yhteensä 678 kilometriä. Saapas nähdä - ei saapas kuitenkaan, vaan lenkkari - että koska joutuu taas kenkäkaupoille tätä tahtia. Välillä miettii, että onko noita ulkoilujalkineita tehty kulutukseen ollenkaan??

Eilen vappuaattona innostuin lähtemään uutuuslenkille kolmen koplan kanssa (Hupi, Huima, Bali) ja sain peräti 4,3 km/h lukemat 8,7 kilometrin lenkille. Huomaa, ettei tullut puhuneeksi puheluita eikä kamerakaan ollut matkassa! Jotenkin snadisti uuvuttavaa kävellä silti outoja katuja ja tienoita, kun ei tiedä mihin mistäkin kannattaa kääntyä vai jatkaako suoraan? Lopulta suuntavaisto oli ihan oikeassa, välillä vain usko meinasi loppua. Noin kaksi kilometriä ennen kotikatua se loppuikin ja kämppis korjasi uupuneen tepastajan kera trion avaruusalukseen.

Tänään sensijaan keskituntinopeutemme oli himpun yli 2 - ja saimme tuhraantumaan vappuihmettelylenkille melkein kaksi tuntia!

Tässä syy(t):

 Vappuaamun siivous käynnissä. Raaps raaps - haravalla roskat pois!

 Melko keltaista.

 Street Art Vantaa - yksityiskohta jalankulkutunnelista.

 Selvisi sitten tämäkin - talo on Vantaan kaupunginmuseo.

Vapputori oli vallannut Tikkurilan! Ostoskäytävällä ei koirien kanssa pystynyt kävelemään, paikalla oli tukkoisempaa kuin koiranäyttelyssä.

 Ihmisiä oli keskustassa paljon liikkeellä.

 Ilmapallot ovat aika erinäköisiä kuin meikäläisen lapsuudessa. "Minkä hahmon otat"?

 Copywriterillä on taas välähtänyt.

 Tikkurilalaista arkkitehtuuria. "Hauska syvennys" normikerrarissa.

Ehkä Dixin sisäänajoramppi yrittää myös olla hauska? Luiska ja suuaukko - kauppakeskuksesta puhumattakaan - tuo mieleen lähinnä laivan. Huomatkaa myös, kuinka hiljaista Tikkurilan laitamilla on vappupäivänä.

 Kauppakeskuksen vieressä on mm. tällainen ympyrätalo. Olikohan sen nimi Tikkurilan Piccadilly?

 Arkkitehti - ja talo - ovat venyneet äärimmilleen.

Sensijaan täällä taitaa laituri hieman painua.

Vappulenkillä oli mittaa 4,2 km. 

Ei kommentteja: