13.5.2015

Terassille väriä!

Kalenterissa lukee 13. toukokuuta tätä kirjoittaessa. 
Kukkasia olen ostellut jo parisen viikkoa, 80 euron edestä kantanut niitä sisään ja ulos. Kovin toukokuiselta ei kyllä kelit tunnu. Ilkeämielinen sääTYYPPI on jämähtänyt Suomen päälle. Tuulta, tuulta ja tuulta ja aina kylmää ja kovaa. Mittari voi näyttää yli plus kymmentä, mutta ilma tuntuu enempi pariasteiselta! Koiria saa edelleen takittaa, vettä vihmoo ja tuuli ottaa luihin ja ytimiin.

Plantagen ja Pirilän kukkatalo ovat tuoneet väri-iloa Kenzolaan, tästä se lähtee:

Ihmeellistä. Aurinko paistaa! 10.5. istuttelin toisen laatikon, annansilmiä. Toisessa on markettoja ja muratti. Pari istutusta myös seinustalla, toinen aakeassa laakeassa ruukussa, toinen amppelissa.

 Tässä myös yksi istuttamani amppeli.

Dahlia on viety ulos liian aikaisin, kuinka ollakaan. Penkissä myös kolme kivikkokasviostosta, kukkivia sellaisia. Vasemmalla yrittää lähteä kasvuun humala, siitä olisi kiva saada hieman näkösuojaa tuohon yllä olevaan ritilän tapaiseen.

 Astu ulos!

Pojat ovat tulleet terassille päivystämään. Naapurin kissa on pihalla, sitä kuvassa kuikuilevat erityisesti Luxi ja Bali.

Satelee sen verran paljon - ja terassillamme ei (vielä) ole katosta, joten saa nähdä mitä kukat pitävät uimisesta. Täytynee jossain vaiheessa puuttua asiaan, ellei se sääTYYPPI pian muutu.

Ei kommentteja: