14.5.2015

Nettiostoksia - Kenzola ei suosittele ja suosittelee.

Kuulun huulikiiltojen ystäviin. 
Huulikiiltoa on helppo ja nopea sipaista huuliin ja näin lenkillä puhe soljuu sujuvasti. Huulikiilloissa on kivasti hieman makua, niistä saa hiukan väriä ja niitä on todella nopea käyttää.
Huulirasvat ovat usein hieman tahmaavia, niitä pitää sormella kaivaa (!) rasiasta tai vedellä huulipuikkoa kuusi kertaa huulilla edestakaisin ja vartin kuluttua huulet ovat taas kuivat.

Kuitenkin markkinamiehet (?) ja -naiset keksivät aika-ajoin uusia innovaatioita ja sitten hyllyt notkuvat näitä uusia tuotteita ja vanhoja, hyviä innovaatioita, ei tahdo enää löytää mistään uusien tieltä. Kuten Maybellinen huulikiillot. Ne hävisivät kuin tuhka tuuleen Tarjoustalon hyllyiltä. Kun klikkaa Maybellinen nettisivuille, huulikiilto-sectionissa on tasan yksi tuote, sekin lähinnä huuliLAKKA. Jäljitin kaikkien aikojen suosikkihuulikiiltoni Sokoksen sivuille, mutta yllättäen Maybellinea sai ostaa vain tavaratalosta?
Nyt on muotia hinkata huuliin huulikiiltoKYNÄÄ, josta sitten hyvällä tsägällä tulee vartin hinkkauksen jälkeen huuliin minimaalisesti sävyä ja minimaalisesti sitä kiiltoa.

ARGH.

Vasemmalla kolme huuliTAHMAA ja oikealla kolme huuliKIILTOA.

Nettiostoksille.
Ensin tilasin Pretty.fi -sivustolta kolme huulikiiltoa yhteissummalla 13,87 eur. Valitettavasti huulikiillot olivat lähinnä huuliTAHMAA, sipaisun jälkeen hyvä kun huulia sai enää auki. Kontakti asiakaspalveluun tuotti liibalaaban:
Kosmetiikan pakkausmerkinnöissä on sellainen käytäntö, että parasta ennen päiväykset tulee merkitä sellaisiin tuotteisiin, jotka säilyvät alle 30 kk. Mikäli tuote säilyy yli 30 kk, merkintää ei tarvitse olla.  e.l.f. Essential Super Glossy Lip Shine huulikiillot säilyvät pakkauksessa avaamattomana yli 30 kk ja kyseinen tuote-erä on valmistettu n. 12 kk sitten. Tuote säilyy siis paketissa vielä 1,5 vuotta ja avaamishetkestä vuoden. Tilauksessasi olleet tuotteet pitäisivät siis kyllä olla päiväysten puolesta kunnossa.

Huulikiilloissa on monenlaisia rakenteita ja oikean löytyminen voi olla haasteellista. Omakohtaista tietoa tai kokemusta minulle ei juuri tuon kyseisen kiillon kohdalta ole, mutta tiedustelin asiaa maahantuojalta. Heidän mukaan sen rakenne on paksua ja ohuempia koostumuksia löytyy saman merkin Studio-linjasta; Glossy Gloss ja Glitter Gloss huulikiilloista.


Yli 30 kuukautta! 
En ihan osta tuota. Vaikka kyseessä olivat verrattain halvat tuotteet, voisi firma vaivautua kirjoittamaan pienet tuote-esittelyt missä kerrotaan esim. tuotteen tahmaisuusaste. Valitettavasti en tämän yksittäisen ostokokemuksen perusteella suosittele Pretty.fi -kauppaa, koska kaikki saamani kolme huuliKIILTOA olivat huuliLIIMAA.

Seuraavaksi siirryin shoppailemaan MakeUpShop.fi-kauppaan. Tein huulikiilto-ostoksia 11,97 euron edestä ja tällä kertaa tärppäsi. Huulikiillot olivat huulikiiltoja. Tätä kauppaa siis mielelläni suosittelen ja saatan ostaa ko. sivustolta jotain toisenkin kerran.

Suosittelen vielä lämpimästi Yumpro BioActiv -ruoansulatuskanavaa tukevia ja balansoivia tabletteja, jotka olivat meillä akuutissa käytössä poikien masutaudin yhteydessä. 
Melkeinpä harmittaa, että loppuivat niin pian, kun kaikkien ruoan sekaan niitä reilun viikon verran laitoin.


Yumpro on Lintbells Ltdn tuotemerkki ja sitä jälleenmyy Suomessa Podunk Oy, www.podunk.fi.

Lyhyesti tuotteesta:
Edistää ruoansulatuskanavan hyvinvointia - Ylläpitää ulosteen koostumusta - Lisää hyödyllisiä bakteereja.

Yumpro on monipuolinen yhdistelmä probiootteja ja prebiootteja. Se tasapainottaa koiran ruoansulatuskanavan mikrobistoa ja probiootin Enterococcus faecium E1707 (koirille EU:n rekisteröimä ja hyväksymä probioottikanta) luvataan tasapainottavan koiran immuunijärjestelmän toimintaa.
Puhtaat probiootit, MOS ja scFOS sekä beetaglukaanit auttavat torjumaan suoliston haitallisia bakteereja edistämällä hyvien bakteerien lisääntymistä ja toimintaa paksusuolessa.

Vuorokausiannos whippetin kokoiselle koiralle 2 tbl - purkissa 120 tbl.

Ei kommentteja: