18.8.2012

Lenkillä 17.8.2012

Vielä on kesää jäljellä ja ulkoilureitit hiihtäjistä vapaat, joten taas mentiin 3,6 kilometrin kuntorata (koko lenkki 4,8 km; sen verran päälle menee radalle siirtymiseen ja sieltä takaisin tulemiseen), joka päättyy valtaisaan nurmikenttään.

Lenkin päätteeksi päästän pojat kentälle spiidaamaan, ja ei nyt juuri tällä lenkillä, mutta jollain niistä monista kuulin kentälle asti, kun ohikulkeneet kaksi MIEShenkilöä sadattelivat; "Jalkapallokentällä paskattavat koiria".
Niinpäniin. Kakkaahan koirista tulee. Aamusta iltaan ja tämän päivän koiranegatiivisessa ympäristössä ihmiset NIMENOMAAN hakeutuvat koirineen heti lenkin alkuun niitä KAKATTAMAAN urheilupaikoille. Sehän on selvä.

Koiraihmiset ovat pääosin valtavan hölmöjä ja vastuuttomia ja varsinkin ne, joilla on iso lauma, ovat ihan kädettömiä pölvästejä.
Kantavat kaikki viisi sylissä kotoaan (ettei vaan kakka tule ennen kenttää) suoraan fudiskentälle, jotta sitten saavat kakkia siellä ristiin ja rastiin. Ja koska kaikki rahat ovat menneet viiden koiran ostoon, rahaa ei ole jäänyt enää Pirkka-pakastuspusseihin (ovh. 1,05 eur/75 kpl) niin jättävät kakat sitten sinne lapsiparkojen nappulakenkiin tarttumaan.

Tarkemmin ajateltuani kentältä muuten sangen usein löytyy sukkia, kalsareita (!!), kaljapulloja, mehutetroja, limupulloja ynnä muuta sälää, mutta en ole kyseisellä valtaisalla harjoituskentällä törmännyt ikinä koirankakkaan; JÄNIKSENpapanoihin kyllä.
Tämän lystikkään avauksen jälkeen itse kuviin:

Håkansbölen kartanoalueeseen on aikoinaan kuulunut 600 hehtaaria maata. Nyt jäljellä on "ainoastaan" kuusi hehtaaria, joka sisältää Hakunilan urheilupuiston lukuisine kenttineen, kaksi erimittaista kuntorataa (3,6 + 2,4 km), erillisen pururadan, suuresti metsää, kartanorakennuksia (kuvassa osa niistä) ym. hetteikköä ja pöheikköä. Luxi ei tohdi edes katsoa kuvassa näkyvää maalaismaisemaa kohti, missä muuten laiduntaa laumoittain hevosia. Upeat on maisemat!

 Koirat ihmettelevät lämpöputken rakennusmaata keskellä metsää.

 Äiti, tuo kukka tuijottaa.

Toivuttuaan kukan tuijottavasta katseesta Hupi ja Hula antautuivat laiduntamaan. Hupilla on salamatkustaja selässä ja Hula on liki euforiassa.

Heinäsirkka pitää taukoa Hupin selässä.

 Jestas, että ovat makoisia nämä nurminatat!

Jahka kaikki koirani olivat ulostaneet harjoituskentän täyteen kakkaa, ne vilvoittelivat vesikupin ääressä tähän malliin.

Tätä on omistaa viisi koiraa.


Ei kommentteja: