2.10.2011

Lenkillä 29.9. & 30.9. MUUT kuvat!

Digikamera se on kiva lenkkikaveri, mutta se ottaa ihan liikaa kuvia. Sadastaviidestäkymmenestä meni sen seitsemänkymmentä roskiin ja seivattujen kuvien kanssa tässä painin nyt menemään yön pimeydessä. Mihin sitä allekirjoittanut kuitenkaan karvoistaan pääsee, joten lenkille taas mars ja kuvia hophop blogiin:
tässä yhdistetyt MUUT kuvat kahdelta lenkiltämme to ja pe (ai ne speksit? Elokuu 169,7 km, ei huono!):
a.
Näitä pähkinöitä lojuu täällä nyt tienoot rouskuen. Ja oksujen keskellä makuuhuoneissamme. Mielestäni oravat voisivat lopettaa sen volttien heiton puiden oksilla silloin kun lenkkeilemme ja saisivat keskittyä NÄIDEN poistamiseen teiltä ja jemmata NÄMÄ syvälle maahan. Joo. Kaikki koiristani vetää NÄITÄ. Hupi Thö Ahne on koiristani oksunut näitä KOKONAISINA...
Syyskuun värejä.
En usko.
Tämä se on Hakunilan koirapuisto. Tai yksi niistä. Täällä nimittäin on 3 (kolme) peräkkäin. Ensin on pienten koirien/arkojen koirien läntti, sitten tämä isohko ja perässä vielä kolmas, ehkä n. kolmasosa tästä isosta. Täällä se Hupi paukutti sitten myLOGGER kaulassaan torstaina hulppeat ~ 30 km/tunnissa menemään. Jos oikein tihrustat, niin tuolla se Huiman kanssa huitelee taustalla.
Syystöiden parissa mennään. En tunne vempainta. Ehkei se nyt kuitenkaan maastomönkijä ole?
Är det här det som kallas "glada svansen"?
Olisiko pinkki ja violetti syksyn (koululaisten) värejä?

Ei kommentteja: