11.7.2010

Lenkillä 11.7.2010 -osa I

Aamusella tuli mietittyä tovi kameran mukaan ottamista. Tuleva lenkkireitti oli mietitty valmiiksi ja koska se oli jo moneen kertaan talsittu, sitä ajatteli ensin, että "kaikki reitin varrella on jo kuvattu". Hyvä kun otin Canuunan mukaan, nimittäin tämänpäiväinen lenkki on jaettava useampaan postaukseen, sen verran hyvää -hyvähän on suhteellinen käsite- kuvamateriaalia oli kamera pullollaan!


Mielestäni on asiallista, että koirien kävelyttämistä rajoitetaan kieltomerkein. Koirien kakka ja virtsa kun sisältävät myös graffitivärejä. Tuuli saattaa heittää kevyen kikkareen Vantaan kaupungin pystyttämiin ja ylläpitämiin roskiksiin ja osuessaan kohteeseen oikeassa kulmassa kakka värjää roskiksen kuvan kaltaiseksi. Keltainen väri on koiran ureaa, muut värit aiheutuvat kikkareista. Myös talojen seinissä havaitut graffitit ovat koirankakan aiheuttamia. Isännöitsijät ovat syystäkin vihaisia kun joutuvat isolla rahalla poistattamaan talojen seinistä koirankakan aiheuttamia väri-ilmiöitä.


Rumasta kaunis


Lokki Joonatan sinisellä taivaalla


Sijaitseeko tässä CSI-laboratorio?


Puiden takana siintää ystävämme trampoliini jota myös Hong Kong, Puuilo jne tramBoliiniksi kutsuvat mainoksissaan. Vierassanat ovat niin hauskoja suomalaisten suussa; Chevrolet on Chervoletti, Chihuahua Tsihauhau ja uskallan vain aavistella miten suomalaisen suussa taipuu polski owczarek nizinny...


Risteyksessä. Olimme vaivaiset 4 km Kuusijärveltä. Olisi ollut niin kiva mennä sinne ja päästää kaikki koirat irti, kakattaa niitä rantavedessä; "ette tule pois, ennen kuin on tullut vesikakka!" ja aiheuttaa yleistä pahennusta. Kun valvoja olisi tullut sääntökirja kädessään lukemaan meille lakia ja järjestyssääntöjä olisin vain toistellut "Mine ei ymmärrä. Mine bulgaria ja hertsegovina".


Suu rutikuivana -olin suunnitellut juovani mukaan varaamastani vesipullosta sen, mitä koirilta jää, vaan Luxi päätti toisin. Luxi tulla tepasti juomapisteeseen ulosteläikät pitkin kirsua ja kaulaa ja loppu vesi meni pahimpien kikkareiden poispesemiseen...- marssin kohti kotia ja tämä mainos se pisti nälkäisen ja janoisen silmään! ;)

Ei kommentteja: