28.4.2009

Muutto lähenee...


18 päivää muuttoon! Voi veikkonen, tätä työmäärää! Eihän muutto pelkkää pakkaamista ole. Tiskikone pyörii tauotta, samoin pyykkikone. Saippuavillat vain vaahtoavat hinkatessa liesituuletinta ja tahraisia ovia. Erinomainen yhdistelmä on myös Vim+karhea pesusieni. Eilen pestiin omasta huoneestani yksi kokonainen seinä ja innostuinpa poistamaan edellisen asukkaan asentamaa boordiakin... Oiva apuväline tässä työssä oli juustohöylä (!), vaan liimaa seinään kuitenkin jäi.

Kukat saavat uutta multaa ja uusia ruukkuja. Rätit ovat jo rei´illä pyyhkimisestä ja pesemisestä, kädet huutavat kosteusvoidetta!

Melkoinen kombinaatio. Pakkausta, ovien ja seinien hinkkausta ja taas pakkausta ja ovien ja seinien hinkkausta. Välissä käydään läpi valtavia paperipinoja, joita allekirjoittaneella riittää. Vielä on 2 isoa seinää pesemättä ja pari "puolikasta". Mattopyykki ja verhojen pesu odottaa. Viimeiset hinkattavat kohteet lienevät sauna ja wc.

Sitä vaan tässä väistämättä miettii, että kun kaikki on pakattu ja putsattu täällä päässä, miten sitä jaksaa vielä muuttaa ja touhuta uudessa osoitteessa???

Kuvassa terassimme tänä aamuna.

1 kommentti:

Marita kirjoitti...

Kyllä se uuden kuntoonlaitto menee huomattavasti kevyemmin, pakkaaminen ja roudaaminen on kertakaikkiaan karseaa.

Vimille ja karhealle sienelle ääni täältäkin, verraton yhdistelmä siivoamisessa!