22.4.2009

Hupin aktivointilelu! Hupi´s activationtoy!


Tässä tapauksessa halvalla saa oikeinkin kivaa askartelua koirille aikaiseksi. Koska Hupilla on tapana säännöllisesti varastaa wc-paperirullia toilettimme roskakorista päätin ryhtyä askarteluohjaajaksi ja tehdä rullista kertaheitolla luvallisia teippauksineen ja nameineen.
Sivujuonteena tässä on se, että KUINKA nopeasti koira ehdollistuu askarteluääniin? Tässä tapauksessa teippirullan esiin ottamiseen? Vastaus: kerrasta. Nyt kun täällä muuton johdosta jo pakkaillaan ja teippirulla toimii pakkausteippinä, tulee Hupi joka kerran laatikkoa teipatessa tsekkaamaan, ettei vaan namirullaa oltaisi hänelle teippaamassa?

Nimenomaan hänelle.

Muita koiriani pahviset tötteröt kolmella Frolicilla ei voisi vähempää kiinnostaa. Ainoastaan Luxi on ottanut Hupilta lähiopetusta rullan "tappamiseen" ja avaamiseen ja eilen ensimmäistä kertaa sai omanlaisella tekniikallaan namit rullasta. Se oli jotain ravistamisen ja heiluttelun sekoitusta. Hupi sensijaan ottaa rullan tiukasti tassujensa väliin ja riipii teippaukset auki ja pahvista palan kerrallaan, kunnes onnistuu nuolaisemaan namit suuhunsa.

Yksi askarteluhetki kokonaisuudessaan (n. 2,5 minuuttia) on ikuistettuna myös 1geehen videopätkän muodossa. KLIKKAA TÄHÄN. Arvatkaapa kauanko latasin tuota pätkää koneelle? No, ette kuitenkaan arvaa. Tunnin ja 45 minuuttia. Ja paras kohta siinä on se, kun namit on syöty, mutta Hupi työntää vielä kerran toiveikkaana kuononsa pitkälle jäljellä olevaan rullaan ja nuuhkaisee syvään. ;D

I´ve kept Hupi busy with his own activation toys! They are cheap and easy to make. It takes about 2-2,5 minutes for him to open such a toy. See yourself! CLICK!

Yo. kuva on lavastus. Pahvinpalat on kaivettu kuvausta varten roskiksesta, koska rulla tyhjennettiin aikaa sitten. Ts. kun rulla on revitty ja tyhjennetty, kaikki sen osat heitetään välittömästi ROSKA-ASTIAAN.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ton ruokafiksaation täytyy olla joku sukuvika...
T. TWYBORN Happiness tyttärineen =D