11.10.2007

Veecee Kouvolasta!

Missäs näytelmässä me oltiinkaan, kun kehäsihteeri sanoi arvostelua haettaessa: "sulla oli se veecee". ;)
Kummasti, jotenkin, ihmeellisesti, kasaantuvat nuo eehoot ja nyt veeceet. Hulalle Turusta varasertti ja nyt oli Hupin vuoro ottaa vastaan lemmikinsininen ruusuke.
Tänään siis Hupin kanssa Kouvolassa ja sijoitus oli PU4 ja kotiintuomisina vara-sert. Ihan kivaa vaihtelua Hupin nauhoihin, semminkin, kun Hupi ei näytelmissä niin kovin nauti olostaan. PU-sijoitus on kuin voitto konsanaan meille!!! :)

Esitin narttukehässä Hupin tyttären Kenian, ja sain nauttia Bar-Waxan menosta. Hupi ei siihen tänään yltynyt tai yltänyt! ;) Hienohiekkainen ja -siruinen kehä ei kyllä muutamille muillekaan viipottimille tehnyt eetwarttia, joten jotain perää siinä on, että alustalla sittenkin on merkitystä! Esillä oli Hupin ja Kenian lisäksi poika Nelson, Gaselle´s Guns´n Roses, joka hienosti EH/2. (kuvassa)

Kenia oli omassa luokassaan ERI/3 ja erinomaisella arvostelulla, hienoa lapset!!

Ja Hupin arvostelu tässä:"Hieman kookas. Kaunis pään muoto. Hyvä purenta. Hyvä rintakehä. Erinomainen lantio. Hieman leveät etuliikkeet, takaliike saisi olla tehokkaampi. Hyvä ylälinja, erinomainen alalinja. Pitkä sääri. Erinomaiset käpälät."ERI/2, PU4, va-sert


Lapset yllättävät, toisinaan. Kotiintullessa mietin, että "mitähän se Luxi on taas keksinyt". No, säälittävää kyllä, se oli napannut keittiön pöydältä vain yhden servietin ja saanut sen ainoastaan neljään osaan. Kaksi tuikkukynttilän alustaa löytyi lattialta ja simpukankuoria ehkä viisi. Ne oli äkkiä poimittu ylös ja koti taas "putsplank". :)

Ei kommentteja: