11.10.2007

Uutismuruja!

Ajatukset ovat olleet viimeaikoina hieman toisaalla. Paljon on tapahtunut, pieniä valonpilkahduksia, mutta myös jonkun verran ikäviäkin asioita. Ikävät asiat, pienetkin, tuppaavat olemaan kuin "hiekanmuru kengässä", ei kauheasti satu, mutta hiertää ja ikävältä tuntuu.
Näyttelyrintamaltakaan ei kovin kummoisia kuulu, EH:ta käytiin taas pokkaamassa Porvoosta 8.9. Asiaa ei yhtään auta sähköpostissani majaa pitävä meili; "Jag undrar när han skall bli championat"?Jag undrar också.

Hupi jakaa mielipiteitä. Huihai sanoo Hupi ja laulaa luikauttaa iloisesti päälle. On se vaan semmoinen vesseli, että itse en osaa olla sitä katsomatta ilman, että suu sulaa hymyyn.Hupi tiedotti virallisesti syksyn alkaneen tässä taannoin; kantamalla lenkillä omenaa suussaan! Siinä se on haka; tekemään löytöjä tienpientareilta ja millä intensiteetillä se omenoita kantaakaan! Yleensä se tuo ne aina ihan kotipihaan asti. Sulkkujen sulkku on tuo Hupipupi. Tuomareista ei voi sanoa samaa. ;) Liikaa on heillä joskus otsat rypyssä! ;D

Iloisempia uutismuruja ovat olleet myös Hupin verijälkitreenit. Kävin kokeilemassa moista Espoossa asti ja hyvinhän Hupi tuntui asian oivaltavan, mutta se nyt ei ollut mikään ihme. Sen verran se nenäänsä käyttää lenkilläkin, että aavistin sen ymmärtävän hienosti mistä on kyse!
Kaksi poikaa, Juku ja Hula, on ilmoitettu HVK:n maastoihin 30.9. Aamuvarhaisella tapahtuu startit. Toivotaan sieltä pientä piristysruisketta harrastamiseen!!
3.10. kolme poikaa, Viri, Hula ja Hupi pääsevät vihdoin silmätarkastukseen! Tuloksista sitten myöhemmin täällä blogissa.
Sokerina pohjalla. Yksi kiva juttu on tulossa, joskin on ollut aikaavievä ja varmasti tekijälleen haastava projekti!
En varmasti muistanut kaikkea kertoa, mutta tässä päällimmäisinä mieleen tulleet uutismurut.

Ei kommentteja: