26.10.2007

Happy birthday, Hupi!


Hupi celebrates his 3year-old birthday today! Happy birthday!!

Once again, time really flies!

I can remember so well the day, when Hupi´s co-owner Marianna Plathan, brought him to Finland as a puppy. First Hupi seemed to be a little shy, but you can see from picture "what happened then" when he became a member in Team Kenzongos!
Though he is soft, calm, sweet and all that, he is also VERY playful and childish. He really knows how to have fun!


Hupipupi juhlii tänään 3-vee syntymäpäiviään. Kuten kuvasta näkyy, hän juhlinee päiväänsä tyylilleen uskollisesti.

Vaikka Hupi onkin pehmeä, rauhaisa ja kultainen luonteeltaan, on hän myös erittäin leikkisä ja yhä kovin lapsellinen. Tämä "miksaus" tekeekin Hupista aivan erityisen. Lenkillä EI voi muuta, kuin pysähtyä ja nauttia, kun Hupi löytää ojasta esim. sinne puoli vuotta sitten hylätyn pahvilaatikon. Ylpeänä hän raahaa sen ensin jalkakäytävälle ja sitten alkaa ravistaa ja tappaa sitä kuin suurtakin saalista. Pahvinpalaset lentelevät pitkin ja poikin ja yleensä hymyilen vaan kuin naantalin aurinko, enkä pyri millään tavoin estämään tai toppuuttelemaan Hupia, koska sillä ja minulla on niin hauskaa ja kivaa! Ja tätä kestää viimeiseen suikaleeseen asti!

On myös jotenkin liikuttavaa (??), kuinka Hupi bongaa lasten päähineiden ja hanskojen pompuloita nykyään! Lapsi tulee kohti ja kysyy, "Saako näitä paijata" ja seuraavassa hetkessä Hupi on nykäissyt lapsen pipon suuhunsa ja minä selittämään: "Sulla oli siinä tuollaisia isoja ja värikkäitä pompuloita ja tämä koira on kauhean leikkisä ja se taisi nyt innostua noista sun hatun pompuloista".... Hupin ravistellessa lapsen hattua suussaan... Tai äiti pysähtyy lapsensa kanssa juttelemaan meille ja ennen kuin kukaan on ehtinyt kissaa sanoa, Hupi on vetäissyt rattaassa istuvan lapsen sylistä nallen suuhunsa...

Aika valpas saa tuon veijarin kanssa olla. No, ainakaan nuo naapurin lapset eivät näytä pahastuneen Hupin huomiosta heidän hattujaan kohtaan, vaan oikein heiluttelevat pompulaisia pipojaan sen nenän edessä, jollei huomiota hatulle muuten tule!
Hauskaa synttäriä, Hupi!!!

Ei kommentteja: