11.10.2007

HVK Maastot 30.9.




Olipa kerrassaan hieno päivä HVK:lla tänään!
Jukulla siis kauden toinen ja viimeinen startti ja alkuerään arpa toi kilpapariksi tämän vuoden SMM:n ja moni kävikin asiasta minulle naureskellen "kuittailemassa" ;D "Juku juoksee tän vuoden maastomestarin kanssa, heh-heh, miltäs nyt tuntuu" ja "osuipas teille arpa" ynnä muuta hassunhauskaa! Ehkäpä Juku kuuli kuittailut ja päästeli sitten alkuerässä sangen mallikkaasti ja juosta paukautti finaaliin! Juku 232 ja kilpakaveri 238 p.
Hulalle sattui vähän huonompi tuuri. Kilpakaveriksi nlylinjainen, vahva uros ja Hulahan taas on vähän semmoinen pullamössö.. No ei siinä mitään, muuta kuin kisaamaan vaan! Vieheen vedossa sattui jokin kämmi, joten lähtö uusittiin. Taisi molemmilta pojilta mennä pahin terä tuossa alun suorassa ja uusinnasta ei kovin kummoisia pisteitä herunut.. Hula 196 ja kilpakaveri 180 p. Mutta hauskaa oli senkin edestä. Hula haukahteli pinkoessaan ja oli muutenkin "hyvin tosissaan". ;D Hyvä Hula!!
Finaalissa Jukun pariksi pieni ja ketterä narttu ja Jukulle 242 ja kaverille 236 p. Kokonaispisteissä Juku oli 28:sta koirasta 9:s ja sai SA:n. Huippusuoritus, mamma on pojastaan ylpeä!!! Juoksu oli kaunista katsottavaa; Juku kun on melkoisen pitkä kropaltaan niin sen laukkakin tuntuu aukeavan erityisen pitkäksi ja juoksu näytti aika-ajoin liitelyltä!
Kuvista kiitos ja kumarrus Mikko Koskiselle ja Antti Ruotsalolle!

Ei kommentteja: