13.3.2016

Maaliskuisia menoja ja aurinkoisella lenkillä 12.3.2016

Nyt on päästy sentään maaliskuun puolelle. 
Kovin montaa kuvaa en eiliseltä aurinkolenkiltä räpsäissyt; matka Kyyti-/Jokiementietä Porttipuistoon oli vaivaiset 1,5 kilometriä. Joudin siinä tekemään bonuskierroksen vastaavilla lukemilla; kävellen ja kaarrellen lopulta kolme kilometriä. Piipahdimme sitten Tokmannilla, haimme sieltä mm. ihmesieniä. Siinäpä on oiva innovaatio. En oikein muuta enää siivoukseen käytäkään kuin niitä. Pesen nykyään koirien ruokakupitkin ihmesienillä. Lavuaarit saa hetkessä hohtaviksi. Melkein kävelen ihmesieni kädessä kärkkyen jatkuvasti jotain hinkattavaa, täällä sitä nimittäin riittää. Tai RIITTI, kun edellinen asukas ei selvästikään ole ollut ns. siivousintoilija. Tai no, siihen mitään intoilua tarvitse, kun esimerkiksi ovien karmeissa möllötti rasvaisia ja likaisia kouran jälkiä.
No, mutta onneksi on ihmesieni.

Kämppis tipautti meidät taas matkan varrelle ja jatkoimme koirien kanssa marssien kotiin.
En ollut hoksannutkaan, että Porttipuistoon pääsee noin nopsasti, minulla ei hahmotuskyky matkojen suhteen aina ihan toimi. Toisaalta, jos kävelisin sinne TOISTA reittiä, uskon että silloin pääsisimme noin 4-5 kilometrin lukemiin? Täytyypä testata joku kerta. Mutta eilen nyt olikin hiukan kiirus kotiin, kun piti sitä energiaa ja aikaa laittaa kämpän siivoamiseen.

Kummasti valoisuus saa tarttumaan myös kameraan, tällaista tallentui tällä kertaa LUMIXIN kortille viikon varrelta:

6.3. piipahdin Ojangossa, Racinel-areenalla. Whippet-Harrastajien tuleva Syystapahtumapaikka. Jösses, se on iso. En ollut muistanutkaan, että se on NIIN iso. Siellähän voisi järjestää vaikka ratsastuskilpailut. Oli muuten hankala hahmottaa, että miltä halli näyttää esteiden kanssa? Arita valaisi minua, että hallissa on oliko se nyt 4-5 agilitykenttää - kaikkia niitä ei tarvitsisi purkaa? Vasemmassa reunassa on tokokentät, joissa ei sentään ole kuin este tai pari. Jokatapauksessa apua tarvitaan paljon; USEITA ihmisiä purkamaan kenttiä..
Halli oli kuitenkin niin siisti kuin muistinkin. Ihanan ilmavaa, ei pinttynyttä tai ummehtunutta hajua. Nuo seinäkkeet muistuttivat hieman jääkiekkokaukalolaitoja; luulenpa että haluamme tulevan kehän(t) mieluummin keskelle, että ihmiset voisivat asettua kehän ympärille? Ja kehä(t) aidataan perinteisesti ihan kehänarulla!

Oli minulla toinenkin syy piipahtaa Ojangossa, nimittäin suloinen Molly ja Erica! Kuvassa siis Softouch Eyecatcher (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Softouch Hazelnut). Kaunis ja kurvikas. Kuten whippetin kuuluukin.

 Missä aurinko, siellä Bali. Johan sen nimikin sanoo.

 Huima tuli kaveriksi.

Hupi, aina niin iloinen Hupi tässä näyttää möllöttävän. Liekö ruoka-annos ollut tänään hänen mielestään liian pieni?

T-paitulilenkillä! Vielä yhtä uupuu, eli oikealla Luxi tepastaa Equafleece-vermeessä.
Hyvin hohkaa valossa nuo Balin ja Virin paidat. Vastaan tuli muuten äityli työntäen lastenrattaita. Ihastelivat siinä "ooh, katso Janipetteri kuinka monta" ja sitten äiti: "onko tuo tyttö, jolla on pinkki paita"?
Huokaus. Selittelin siinä sitten jotain, että se on Pirren väri. Pinkki. Äityli oli selvästi sitä mieltä, että pinkki on tyttöjen väri ja sininen poikien. Äityli ei sitten tiennyt, että Hakunilassa asuu eräs Anita, joka haluaa tehdä kaiken päinvastoin. Tai jollei päinvastoin niin ainakin oman pään mukaan. Hittoon stereotypiat!

Se on sitten purkutyömaa tässä. Kyyti-/Jokiniementiellä.
Tämä työmaa sijaitsee bussivarikkoa vastapäätä (sitä, johon pitäisi tulla ostoskeskus) ja tässä oli kaikenmaailman parakkia ja möksää. Ja suunnitteilla täydennysrakentamista. Saapasjalkakissa nähdä mitä pytinkiä tähän nousee.

 Lenkin jälkeen rentoudutaan näin.

Kaksitoista maaliskuista lenkkipäivää takana ja kilometrejä on kertynyt 74,1. Tänään on taas Virin ja Luxin vuoro jäädä kämppiksen hoteisiin meidän muiden suunnistaessa pidemmälle.

Sportstracker uudistui. Taas. Se tekaisi minulle automaattisesti - vai mahdoinko klikata jotain, ei aavistustakaan, viikkotavoitteen; 10 tuntia liikkumista. 8-14.2. käppäiltiin tuo 10 tuntia ja 24 sekuntia, sittemmin mm. 22-28.2. jo 16 tuntia ja 6 minuuttia. Hauskaa seurailla näitä, Sportstrackerin ilmaisversiokin on melkoisen kattava. Ja innoittava. Nyt on kävelty 12 tuntia 48 minuuttia - ja löysin aloitusnäytöstä pienellä tutkimisella taas ne auringonnousut ja -laskutkin. Kolmessa viikossa on valoa tullut taas 2 tuntia lisää, huikeata!!

Mutta nyt sinne valoon - lenkki kutsuu!

Ei kommentteja: