29.2.2016

Lenkillä 28.2.2016

Hahaa, vielä saa yhden postauksen helmikuulle.
Ulkoilutin poikien lisäksi eilen jälleen myös LUMIXia. Aurinko paistoi mojovasti koko viikonlopun, mutta kuvia selatessani kotona koneella - oli varsinkin eiliset metsäkuvat hiukan pimeitä. Ja nyt en puhu vain kuvattavista.

Olen kävellyt kuvissa näkyvän metsikön ohi monta kertaa aiemminkin, mutta jostain syystä minulta on jäänyt hoksaamatta että sinne/siellä menee useampikin polku (jotka eilen lumi paljasti selkeästi). Edellämme Vanhan Lahdentien vierellä kulkevalla kävelytiellä käveli nainen ja kolme sileäkarvaista collieta ja he koukkasivat metsäpolulle. Keräsin vielä joitakin kymmeniä metrejä rohkeutta ja kun en nähnyt collieitakaan enää, niin metsään mars! Osuimme hauskahkoon kohtaan, oikealla oli korkea (pulkka)mäki ja vasemmalla kiihdytyssuora, jonka pojat omivat heti. Pulkkamäkeä myös juostiin ylös ja alas, moneen kertaan. Sitä riemua!

Siispä lenkille - ja metsään:
 Storspiggen odottaa meri-ilmoja! Omistaja on eittämättä kalamiehiä?

Ja sitten sitä metsäilyn riemua! Koska olimme verrattain pitkällä lenkillä (8,7 km) jäivät Luxi ja Viri kotiin. Näin hienosti kolmikko otti yhdessä ilon irti!

Pulkkamäkeeeeen!! Voin kertoa, että 11 vee Hupi oli illalla melkoisen väsynyt.

 Ja alas. Bali on vastassa.

 Huima yrittää ilmeisesti piiloutua?

 Komeat. Huima ja Hupi. Poika ja isä.

 Bali nakertaa lunta. Vähemmästäkin viuhtomisesta.

 Puupi eteerisenä. Miten siitä onKIN tullut niin eteerinen vanhemmiten? :)

 Niukinnaukin pysyi pojilla fleecet päällä. Päällä kuitenkin. Mitä siitä, jos verme on vähän vinossa!

Spiidailu on päättynyt. Kyllä me varmasti erittäin viihteellinen vartti metsikössä vietettiin.

Päivän kokonaislenkkisaldo mukavat 10,1 km. Viikonlopun kokonaislenkkimäärä 18,7 km. Kiitos kämppikselle, kun lenkitti sekä lauantaina että sunnuntaina Virin ja Luxin että me pääsimme nelistään nelistämään.

Ei kommentteja: