27.2.2016

Lenkillä 27.2.2016

Olipas aurinkoinen keli ja lenkki sujui kuin tanssi mukavassa seurassa. 
Kiitos sille insinöörille, joka handsfreen keksi. Ja kiitos toki pojat; Hupi, Huima ja Bali!
Luxi ja Viri jäivät kämppiksen lenkitettäviksi kun trion kanssa suunnistimme kohti Porttipuistoa ja sieltä hieman kierrellen ja kurvaillen takaisin.

LUMIX oli matkassa ja muutama kuva tallentui muistikortille länkätyksen & lenkkeilyn lomassa:

 Jälkiä hangella.

Micke, Minna, Iiro jne. voisivat taiteilla enemmänkin garmivia betonisiltoja.

 Pojilla on tenkkapoo. Mihinkäs sitten jatketaan?

Aivan ihana pinkki piipero tuli lenkillä vastaan ja äidiltä luvan saatuani ikuistin kevään ensimmäiset aurinkolasit!

 Sorsaherra kiiluu auringossa hienosti suitun höyhenpuvun kanssa.

Luminen puukuja Håkansbölen kartanolle. Kartano onkin taas ollut mediassa esillä, kun siellä kuuleman kummittelee. Tosin ei siellä nyt sitten kummittelekaan. Kartanon historiassa kun ei ole sattunut mitään selkäpiitä karmivaa, päinvastoin. Kai siellä nyt narisee ja nitisee, kun talo on ollut tyhjillään ties kuinka monta vuotta. Toivottavasti talo saataisi pian sisätiloiltaankin kuntoon ja toimintaa sinne! Kenzola voi kyllä kernaasti tarjoutua järjestämään taloon vaikka Pina colada-kerhoiltoja?

Vihdoinkin fleecepaituleita Kenzolassa! Ja Luxin nenu kuvassa ihmettelee, että missä hänen paitansa on? Ajattelin, että Luxille on passeli sen railakaskuosinen paita - niin kuin onkin - mutta se ei kuulu värisuoraan, hö. On tämä vaan sellaista, kun kaikkea pitää olla viisi. Onneksi naapurissa asuu Raila-täti - Kepeän Taipaleen agentti, joka on jo kiikuttanut kotiovelleni kaksi paitalähetystä. :)

Päivän lenkkisaldo oli mukavat 8,6 km.

Ei kommentteja: