2.12.2014

Lenkillä 22.11.

Vielä oli kameran kortilla marraskuisia lenkkimaisemia. Pidemmittä puheitta suoraan asiaan:

 Marraskuun loppupuolella saimme pienen lumipeitteenkin. Kaunis on maisema keittiön ikkunasta.

 Pojat ryhmittyneenä rykelmään ulko-oven edessä.

Kohti lenkkiä. Ulko-ovelta Tapulikaupungin ostarille melko tarkalleen 1,6 km. Eilen valitsemamme paluureitti tuotti lenkille yhteispituutta 6,0 km.

 Maisemia lenkin varrelta.

Tämä se on hauska. Nyt kun en enää - ja toivottavasti koskaan - tupakoi, tällaiset viritykset huvittavat. Tupakoitsijoille on viritetty terassille teltta, jossa ilmeisesti on jotain lämmityssysteemiä, koska teltan sisällä oli pöytiä, tuoleja ja tuhkakuppeja pöydillä.

Kotimme lähettyvillä on vielä rakentamaton (!) kenttä, jossa Huima ja Bali mieluusti ottavat pari juoksukiekkaa lenkin päätteeksi.

Taustalla näkyvät Heurekan takaparkkis ja siellä oleva AGAn typpipullo. Mahtaakohan Opvetin pihalla olla samanlainen?Meidän sangen vähällä käytöllä olevan takapihan terassi näytti talviasuisena tältä.

Marraskuun kilometrit yhteensä: 180.9, keskimääräinen päiväkäpsyttelylukema siten: 6,03 km.

Ja lisää my Logger-informaatiota:
Hankin laitteen vuoden 2011 kesäkuussa. Traxmeet-sivusto näyttää, että pian täyttyy 6000 my Logger-kaulassa marssittua kilometriä. Sivustolla on ollut useampi toimintakatkos, ja onpa my Logger ollut välillä hakusessakin; yksi katosi ja yksi on rikkoutunut, joten ihan kaikkia käveltyjä kilometrejä ei ole laitteella tallennettu. Jokusen lenkin olen kävellyt niinkin, että kotiin tullessa my Logger löytyy vilkkumasta omalta pihalta...

Sensijaan lenkkilukemamme ovat hienoisessa laskussa. Tässä on selittäviä tekijöitä tukku; säätila ensimmäisenä (kova pakkanen, erittäin (vasta)tuulinen ilma, rankkasade), mutta myös laumaan vuosien varrella tulleet pennut (Huima ja Bali) sekä vanhimpien poikieni ikääntyminen, lähinnä Viri ei enää kesäkuumalla tai muuten helteisellä säällä tepasta tietenkään nuorempien tapaan.
2011 kävelimme 1908,5 km, 2012 1917,3 km, 2013 1803,0 km ja tätä kirjoittaessa kilometrit tälle vuotta ovat 1641,7. Hyvällä säällä pääsemme n. 1800 kilometriin tänä vuonna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia, niin sitä pitää...