28.11.2014

Lenkillä 18.11.

Olen yrittänyt ulkoiluttaa hieman myös kameraa - tässä muutama kuva yli viikon takaiselta lenkiltä:

Tapulikaupungin ostari - yksi suosikkireiteistämme johtaa suoraan tänne. Ulko-oveltamme on ehkä kokonaiset 150 metriä radanvartta kulkevalle reitille, jonka varrella on ensin Puistolan asema ja sitten ollaankin jo täällä ostarilla. Matkaa ostarille on 1,6 km. Täältä onkin sitten useita variaatioita jatkaa lenkkiä, kokonaiskilometreiltään ovat vaihdelleet välillä 4-5,5. Reittivariaatioiden etsintä jatkuu, mutta monia on jo testettu!
Meidät on muuten jo kahdesti bongattu täältä ostarilta - täysin minulle uppo-oudon näköiset herrat ovat lähestyneet minua: "Etkö sä asunut ennen Hakunilassa"?

Yksi paluureiteistä johtaa Maatullin koulun edestä kohti Tapulikaupungissa sijaitsevaa isoa urheilupuistoa. Ehdin siinä hämmästellessä pikaisesti laskea, että jalkapallo- ym. kenttiä oli ainakin viisi. Niin olivat lanattuja, etten ihan vielä uskaltanut poikia sinne päästää spiidailemaan. Mutta ennen urheilupuistoa on koulun iso hiekkakenttä ja siellä on jo juostu hiekat pölisten useampaan kertaan. Tämä näkymä on urheilupuiston vierestä, uusia, erisävyisiä pientaloja Henrik Forsiuksen tiellä.

 Voisin kuvitella olevani ihan jossain muualla kuin Suomessa...

Tien päättyessä on vielä tällainen värikäs pientalorivistö.

Kokonaislenkkisaldo tälle päivälle oli 7,0 km.
Vielä on 3 päivää aikaa ahkeroida lenkkikilometrejä, tässä vaiheessa lukema näyttää 164,4 km - melko hassua, sillä 27.10. lenkkikirjassa on ihan sama lukema, no, sadan metrin heitolla: 164,5.
Kiitos lenkkiseurasta pojat! Ilman teitä jäisi näkemättä kyllä monet kulmakunnan asiat! 

1 kommentti:

carelca kirjoitti...

Hienoja maisemia!