24.4.2014

Lenkillä 17.4.2014

Vaihteeksi olemme käyneet sangen kyisiä (!) kuntoratareittejä poikain kanssa tepastaen, sillä pisin niistä, 3,6 km, päättyy VALTAISAAN jalkapallokenttään. Lenkin päälle on mukavaa pistää kakkonen silmään ja juosta kenttää ristiin rastiin. Jos tuo lentokentän kokoinen alue uhkaa loppua, voi aina juosta viereiselle pellolle. Täällä totisesti lääniä riittää.

Johtuen nykyisestä laumacombotilanteesta, olen alkanut jakaa juoksutettavia. Virihän ei toipunut täysin ennalleen kaularankavammastaan, joten en sitä juoksuta kuin ihan satunnaisesti hetken irti, ja pyrin välttämään ainakin isossa porukassa mahdollisempia törmäyksiä. Luxikin on piehtaroinut sen verran monissa raadoissa, että on joutunut olemaan viimeaikaisissa rallauksissa kiinni. Juoksuparit Huima & Bali ja Hupi & Bali ovat osoittautuneet toimivimmiksi. Jos koko kolmikon päästäisi kerralla irti, kierrokset nousisivat liikaa Huimalla - Huima ottaa kierroksia Hupin kanssa juostessa - ja sitten taas Huiman kierrokset nostavat Balin kierroksia.

Tehdäänpä siis poikain kanssa muutama juoksukierros:




Olemme tulleet jo pitkän matkaa pois isolta nurmikentältä. Mutta vielä piti käydä tekemässä yksi kunniakierros tällä kentällä. Balilla ja Huimalla virtaa riittää.

Minusta on hiukan outoa, että kun koirat ovat hihnassa, ne vetävät hysteerisesti jokaisen varpusen perään, mutta tämä lokkiyhteisö sai rauhassa pitää lentotaukoa.

Ei kommentteja: