21.12.2013

Helsinki Messukeskus 13.12.2013

Kävimme Balin, Pendahr Fred Perry, kanssa pyörähtämässä Messukeskuksen matoilla 13.12. perjantaina.
Valitsinko väärän päivän - vaiko koiran - EH napsahti että pätkähti. Tuomari Sally Stasytis oli tarkkana "overall balancessa" ja liikkeiden tuli olla "effortless". Junnu jos toinenkin tuli kehästä sinisen tai jopa keltaisen lätkän kera pois. Loppusijoitus EH/4; sentään kaikkien EH:n saaneiden joukossa olimme ainoa sijoittuja.
Mikä mukavinta, parkkihallissa (-eissa) oli tilaa ruhtinaallisesti, kehien reunoilla oli ilmavaa ja kotiinlähtökin sujui joutuisasti, jonottamatta kotiin. -2000 koiraa kontra lauantai näkyi ja tuntui.

Tässä tuoretta turvakamerakuvaa Balista, kyllä siitä nyt rodun tunnistaa:
ohjaimissa Pia Mannila, iso kiitos handlauksesta 8.12. Konalan matoilla. Itse kehässä kekkaloin itse.

Mikä vieläKIN mukavinta, niin Balin sisko, Pendahr Vanity Fair nappasi HeJW-13 -tittelin, mistä vielä bloginkin välityksellä isot onnittelut!

Stasytis lupasi kirjoittaa kehästä jonkinmoisen koosteen lehteemme, sitä odotellessa. Muutamia kuvia kehästä tässä linkissä: KLIK.

Miksen naputa Balin arvostelua? Siinä todetaan lähinnä Balin olevan brindle, uros, ja sillä on flat skull. Liikkeet olivat maltilliset. Hyvä niin, koska minun mielestä ne olivat lähinnä juniorin hiihaa-henkiset.

Ei kommentteja: