3.2.2013

Tammikuisella lenkillä - kuvia 25.1.2013

Ei mene ihan synkroniassa nämä postaukset. Mutta ei se mitään. Jos jaksat, niin klikkaat vasempaan freimiin ja löydät sieltä pari Tietolaari-postausta mikäli lymfooma ja uroksen siittiöt kiinnostavat.
Jollei, niin sitten tiirailet vain näitä talvisia lenkkikuvia, jotka nekin ovat 2 viikkoa vanhoja.
Mutta ovatpahan nyt kuitenkin talvisen ajankohtaisia lenkkikuvia jotka ovat osuneet Canonin kennolle ja pitäähän muutama niistä saada näytille:







Juuri muuta sanottavaa ei ole, muuta kuin tästä parvekebongauksesta se, että on valtaisan hienoa pitää amppelissa tekokukkia. Nam.

Ja loppuun tämä bongaus läheisen kerrarin ulko-ovesta. Valio-Jukolahan ryysättiin menemään kohta 8 kk sitten. Tämä ilmo on sitten ollut ulko-ovessa kliistrattuna kohta varmaan vaatimattomat 9 kuukautta. Jännä, ettei sitä yksikään huoltomies tai asukas ole saanut ohikulkeissaan irroitettua?

Tammikuussa tepastimme menemään 155,3 km, joka olikin ihan kiva tulos. 2012 tammikuussa köpötimme 138,2 km. Tosin Panda ja Omintakeinen Makeinen on hieman häirinnyt menoamme. Tällä suklaan syönnillä pitäisi nimittäin mennä tuplaten tuo kilometrimäärä.
Panda voisi hieman hillitä uutuuksien markkinoille tuottamista. Mielestäni.


Ei kommentteja: