3.2.2013

Kana teki sen taas.

Nimittäin pannan jos toisenkin. Kenzolan makuun.

Joudun nyt tässä julkisesti julistamaan oheisen kuvan kera, että HUOM! HALOO! Olemme kukkaisjengiä. 

Arvelisin, että minulle pitäisi maksaa vähintään 5000 euroa, että laittaisin koiralleni pääkallo- ja/tai niittipannan kaulaan ja jos saisinkin tuon 5000 euroa ja pukisin niittiä Pirrelle tai Hupille kaulaan niin ulkoilisin maks. 500 metriä ja sekin pimeällä, ettei kukaan näkisi.

Niin ne ovat maut erilaisia. 
Niitit voisivat mielestäni juuri ja juuri "sopia" bullterrierille edellyttäen, että Jesse James ulkoiluttaisi koiraa. Mitä tulee pääkalloihin, niin niitä olettaisin nähtävän lähinnä hautausmaalla tai ruumishuoneella, en kyllä laittaisi eloisan ja linjakkaan vinttarin kaulaan, en.
No-no osastoon menee myös hämähäkkikuosit, keinotekoiset dimangit, lätkäjengin julistus, Harley Davidson- tai Metallicaihannointi muotopuhtaan whippetin kaulalla!

Onneksi on Kana.
Kanalta saa väriä, kukkaa, tehosteraitaa ja spirittiä ankeaan eloon ja lift-uppia masentaviin loskalenkkeihin. Kana oivaltaa värien päälle, yhdistää niitä alati raikkaasti, eloisasti ja lenkittäjälle iloa ja valoa tuoden.

Jos nyt pääkalloihmisenä ja kuusisataa (pitkää ja terävää) niittiä koirasi pantaan haluavana katsot tätä pantakuvaa, niin ehkä oivallat Kenzolan syvimmän pantaolemuksen. Se on JUURI tällaista ja olen iloinen ja otettu, että Kana pystyy meille väriä, kukkaa ja iloittelua arkeen tarjoamaan.


Vielä kerran. Onneksi on Kana. Kenzola kiittää ei vain väreistä vaan myös hyvästä palvelusta. Kanalla on tatsia ja alati uusiutuva kukkaiskankaisto, joka pitää myös Kenzolan pojat hakunilalaisten ohikulkijoiden puheissa ja saammekin osaksemme alati ihastelua ikähaitarissa 8-88. Iiiiihania pantoja, kuka ne on tehnyt? Iiiihana pinkki tolla, onko se tyttö? Tolla on pöllöjä, katso Mirja.

Ei kommentteja: