23.12.2012

Upeaa palvelua!!

Näin joulun alla on mukavaa antaa erityiskiitoksia upeasta palvelusta, jota sain Mia-Tuote Oy-nimisestä yrityksestä.

Kuulun niihin ihmisiin, joille housujen ostaminen on yhtä tuskaa. Olenkin ominut jazz-housut minulle mukavimmiksi ja sopivimmiksi. Niitä on aikoinaan tullut ostettua vähän sieltä sun täältä ja kun yhdestä paikasta erittäin suosittujen (!!) housujen myynti lopetettiin, siirryin seuraavaan.
Viimeisin löytöni oli Röhnisch-merkkiset ns. urheiluhousut, jotka olivat erittäin passelit ja hyvälaatuiset kaikinpuolin. Mutta kuinkas ollakaan, myös niiden tuonti Suomeen lopetettiin. Koska jazz-housuni alkoivat olla kaikki loppuunkäytettyjä, oli aika alkaa etsiä netin syövereistä seuraavaa mahdollista toimittajaa.

Löysin Urheiluareena -sivuille; Mia-Tuotteen monipuolisen kuvaston pariin. Ensimmäiset postissa saapuneet housut olivat muuten passelit, mutta ne menivät polvitaipeesta siskonmakkaralle. Puhelinsoitto firmaan ja minulle lähetettiin tuotapikaa uudet, toista mallia. No nekään eivät oikein olleet sitä, mitä hain. Harmittelin sähköpostitse heidän kanssaan vartaloni "erityislaatuisuutta". En sittenkään ole ihan tasapaksu, reidestä löysät housut kun usein lönköttävät vyötäröltä tai housuissa on muutoin jokin vartalooni sopimaton "kohta".

Minkä vastauksen sainkaan!!
Minulta tiedusteltiin, onko mahdollista postittaa heille malliksi esim. nämä Röhnischit, jolloin he tekevät housuista kaavan ja minulle uudet vastaavat!!! Näin tehtiin ja Mia-Tuotteen taitava kaavoittaja teki yksiyhteen näistä suosikeistani uudet!

En voisi olla enempää kiitollinen.
Kahdet housut kävivät kokeiltavana ja kolmannet olivat sitten ne just eikä melkein ja kaikki tämä 50 eurolla!
Jollette ole aikaisemmin kuulleet tällaisesta palvelusta, niin nyt kuulette. Vielä kerran kiitos ja vink vink, jos sinulla on jotkin feivörittihousut, jotka vetelevät viimeisiään, niin tämä firma tarjoaa ei siis vain uusia housuja heidän kuvastostaan vaan myös kaavoituspalvelun ja saat UUDET lempihoususi tuotapikaa postissa.

Tämän tarinan myötä Kiitos ja Hyvää Joulua Mia-Tuotteen väelle!

Kuva Mia-Tuotteen nettikatalogista.

Ei kommentteja: