1.12.2012

Sitten koiramaisempiin uutisiin - Whippet-Harrastajien tapahtuma 24.11.2012

Nyt kun lehdet on luettu on aika vihdoin postata Kenzolan resultit Whippet-Harrastajien tapahtumasta Klaukkalasta 24.11.2012.
Tuomareina olivat Janet Duke (Rushden) ja Pamela Hunter (Mossbawnhill).
Päivä oli erittäin antoisa kaikilta kanteilta katsottuna, Kenzolan pojat pistivät parastaan ja seura oli mitä mukavinta.
Paikalla oli ~150 whippetiä ja seuraavassa hieman tuloskimaraa Huiman ja Hulan osalta, mausteena Hupipupsien muikeita resultteja:

Nuorissa uroksissa Huima, Nerejde Helter Skelter (Ch Twyborn Philadelphia x C.I.B Dita) otti hienon hopeatilan yhdeksän pojan joukosta:


Play A While Mora Marknad, tapahtuman VSP, Huima ja kolmantena Whiptails Gilbert Gold. Kahdelle ensimmäiselle KP.
kuva C'mere

Urosten senioriluokassa aina yhtä itsepäinen Hula pisti parastaan ja voitti luokkansa. Tuomari meni lähes shokkiin allekirjoittaneen mennessä lähes shokkiin. Niin varmana kakkos- tai kolmossijoittuneena pidin Hulaa, vaikka toki ilmoitin vartavasten brittilinjaisen koiran brittituomarille.
PU-luokassa Hulalle hävinnyt Fanfares Special Export ohitti Hulan ja sijoittui PU4:ksi, Hulan saaliiksi tuli hieno VSP-seniorisijoitus.
Iso kiitos Riinalle, joka sai namin voimalla Hulan liikkumaan PU-kehässä. On se aika poika, timmi ja topakka - ja veisin kehään varmasti useamminkin, jos Hula yhtään enemmän tykkäisi esiintyä.


Kieli keskellä suuta. Komea 10-vuotias Hula ja tuomari Janet Duke.
kuva Antti Ruotsalo

Urosten valioluokassa timmikuntoinen C.I.B Best-Looking Brooklyn (Ch Twyborn Philadelphia x Best-Looking Blooming Martha) nappasi muikean voiton ja sijoittui lopulta upeasti PU2:ksi.


kuva Antti Ruotsalo

Narttujen nuortenluokassa C'mere Malibu (Ch Twyborn Philadelphia x Ch C'mere Icy Crystal) oli hienosti toinen pentuesisaren C'mere Milwaukeen ollessa neljäs. Urosten käyttöluokassa Mimi Chill's Rocky Prince (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Taraly Black Panther) oli upeasti toinen ja sai KP:n. Luokassa oli peräti 11 urosta.  Narttujen käyttöluokassa edellisen pentuesisar Mimi Chill's Miss Tiger oli myös hienosti toinen KP:n kera. Valioluokan nartuissa Ch Jagodas Gingembre (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Aaniston An Outstanding Filly) oli neljäs KP:n kera ja esitti myös BIS-jälkeläisluokan.

Ei kommentteja: