26.8.2011

Operaatio Ostamme uuden pedin - HH ei pettänyt taaskaan!

Vanha koiranpeti alkoi osoittaa hajoamisen merkkejä, joten eikun nykyaikaisesti Googlaamaan nettiin.
Valtaisa määrä koiratarvikekauppiaita löytyikin ja petivalikoimat olivat runsaat -mutta minimaaliset. Suurin osa pedeistä oli nimittäin laidallisia (jollaista en nyt etsinyt) ja kokoa chihuahua tai yorkshiren terrieri.
Juuri kun luulit löytäneesi sopivan, koko oli ihmeellinen 89,5 cm x 44,3 cm, väri aivan väärä ja materiaali samoin. Sitäpaitsi kun klikkasit vetovalikosta suurimpaan kokoon, siinä luki "loppu - uusi erä saapuu 6:n viikon kuluttua". Hinnoista puhumattakaan. Pieni chihumökki 30 eur ja ison turjakkeen platku lattiapeti ("jossa on upea luun kuva keskellä") 69.90.
a.
Vaikeaksi meni. Ison, laidattoman, tyylikkään, sopivan koirapedin löytyminen kaikkien yorkkikokoisten laidallisten, kupumallien joukosta.... ja lopulta mietin, että JOS sellaisen olisin netistä löytänytkin, olisi postikulutkin olleet varmasti ruhtinaalliset.
a.
Siispä Hobby Halliin; eikä se pettänyt taaskaan!
Mikä kumma siinä on, että HH myy tasan yhtä mallia koirapetiä ja se oli just eikä melkein. Yksinkertainen, siisti, oikean kokoinen. Hinta oli myös kohdillaan, 49 eur.
(myös aiemmin ostamani koirapeti on HH:sta. toim. huom.)
a.

Kuvasta näkyy koemakaaja Hupin hiljainen hyväksyntä tuotteelle.

Ei kommentteja: