14.8.2011

Pieni kesätapahtuma - Piccolo evento 13.8.2011

Kaikenlaista sitä taas päähän pälkähtääkin!
Tuija heitti idean: "Meette vaikka Kartanolle ja pyydät sinne vähän Hupin lapsia" ja sitten ajatus lähtikin laukkaamaan kolmansiin ja kuudensiin sfääreihin.
Kontaktia Whippet-Harrastajiin; "lupa" pienelle kesätapahtumalle ja viitteellä "ei saa maksaa" eteenpäin.
Sitten alkoi soittorumba. Vantaan kaupunki oli sangen positiivinen ensikontakti. Äärimmäisen avuliasta ja vastaantulevaa; "Ehkä Heidi voi auttaa". "Kysy Sirpalta, kyllä Sirpa tietää".
Luonnollisesti selität auliisti ja vuolaasti jokaiselle Heidille, Sirpalle, Sannalle, Siskolle ja Tuulalle kaiken. Alusta loppuun. Kuitenkin jokainen halusi auttaa, ehdotti paikkoja ja jopa etsi niitä puhelimessa korvinkuultavan kuumeisesti.
Alun ehdottamallani nurmikentällä piti olla krikettiottelu (jota sittemmin ei edes ollut) ja kullekin kentälle, viheriölle ja niiden kulmaukselle löytyi vastaavansa omine puhelinnumeroineen. Jossain vaiheessa keksittiin, että mennään "samoilla vuokrilla" Kartanolle mukaan SM-ratakisojen pyörteisiin (sanan mukaisesti) mutta paineet "häirinnästä" puolin ja toisin kasvoivat. Back to basics ja logistiset ongelmat huomioonottaen takaisin Vantaan kaupungin numeroihin -ja kentille.
Keittiön ikkunan alla oli lupaava hiekkasellainen ja Hevoshaan koulun rehtori suorastaan yltiöpäisen ystävällinen. Sinne siis!
a.
Vulgaaristi kysyin jokaiselta mahdolliselta kontaktilta ja päähän pätkähtäneeltä; "Meillä on tällainen hätäisesti kokoon kasattu tapahtuma. Italiasta tulee vieraita (kuinka hienolta se kuulostaakaan) ja tällainen moottoriturpa pistettiin soittamaan (ihan itseni laitoin), on ajankohtainen kohde (terveysrahasto) jonne hyvin pienimuotoinen osallistumismaksu ohjataan suoraan (tarvittaessa nopea skannaus whippetien terveystilastoon ja -tilanteeseen), ja kuinka hienoa olisi, jos juuri SINÄ/TE olisit/-te mukana, koska tämä tapahtumahan osuu ja uppoaa juuri SINUN/TEIDÄN kontekstiin". Vaihtoehtoisesti myös agenda oli hyvä sanavalinta.
a.
Kuinka ollakaan, ihan jokainen kontakti tuli vastaan.
Kun uskoo asiaansa, on siinä mukana ja vihkiytynyt, ovet tuntuvat aukeavan pelkässä ilmanpaineessa, jonka tauoton hölpötykseni tuottaa.
Yksi puhelinmyynnin saloistahan on se, että vastapuoli ei jaksa enää kuunnella ja ikäänkuin ajautuu myöntelyn tilaan päästäkseen tilanteesta irti ja -helpommalla. Koska kohde on "liikuttavan hieno", soittaja "uskoo vilpittömästi asiaansa" ja "on täysillä mukana" aukeaa niin pokaali- kuin palkintohanatkin.
Ja vielä, kuin nurkan takaa, kun sitä vähiten odottaa, ilmestyy Pelastava Enkeli (naapurin muodossa), joka ottaa pyyteettömästi ja ihailtavaa oma-aloitteisuutta osoittaen mahtavan, auttavan roolin ja vieläpä valjastaa mukaan auttavaiset ja reippaat lapsensa. VAUTSI siteeraten Canal plussan telkussa pyörivää mainontaa.
a.
Nyt kun sponsorit oli puhuttu pyörryksiin oli aika alkaa odottaa ilmoittautuneita. Ensimmäinen olettamukseni oli saada paikalle 5 koiraa. Sitten aloin haaveilla 15:sta. Seuraava virstanpylväs oli 20. Nyt aloin haaveilla 30:sta. Se olisi huikea saavutus. Pian huomasin odottavani JOPA 40:tä koiraa. Kun ilmoittautuminen umpeutui, 61 koiraa oli maksanut osallistumismaksunsa. ÄKKIÄ soittamaan VIELÄ Mustiin ja Mirriin, joka lähti 150:llä näytepussilla ja kolmella lahjakortilla mukaan.
a.
Kun kerroin tuomarillemme, Stefano Muzzolinille, koiramäärän, hän nieleskeli tovin ja näytti punastuvan. "Great honour and opportunity".
Vantaan kaupunki - Hevoshaan koulu - Mestaritalli - Biofarm - Royal Canin - Tea - Eeva - Antti - Heli - Jutta - Pirjo - Hakala - allekirjoittanut - Karvakamut - Musti ja Mirri - myLOGGER - he kaikki lähtivät vastaan ja mukaan ja tekivät Piccolo Eventosta Granden.
Unohtamatta tietenkään niitä kuuttakymmentäyhtä koiraa omistajineen, jotka maksoivat Whippet-Harrastajien terveystutkimusrahastoon ohjautuneen osallistumismaksun.
Oliko tässä nyt introa kylliksi?


Huimasta kaikki alkoi.
Tämä italiantuliainen oli tulossa kohti Suomea kasvattajapariskuntansa muassaan.
Miten yhdistää heidän halunsa nähdä  Hupin lapsia, mutta myös muita suomalaisia whippetejä?


Miten olisi Pieni kesätapahtuma - Piccolo evento?
Suoraan sanoen Stefano oli ensin liki kauhuissaan, mutta hetken asiaa sulateltuaan otti koiriemme arvostelutilanteen mielellään vastaan.

Kuvassa BIS-1 pentu Rokinet´s Sea-Buckthorn (Ch Miyessa Aslanthelion x Roberta´s Kardemumma) ja BIS-2 pentu Besties Q-Luisa (Ch Pipsqueak Onnenlantti x Macawe Moon Princess Leia)
kuva Risto Kääriäinen
Tässä on edetty aina BIS-loppukilpailuun asti.
BIS-1 Ch Jagodas Gingembre (Ch Twyborn Philadelphia x Ch Aaniston An Outstanding Filly) ja BIS-2 Ch Best-Looking Brooklyn (Ch Twyborn Philadelphia x Best-Looking Blooming Martha)
kuva Risto Kääriäinen
Ch Jagodas Gingembre
kuva Risto Kääriäinen
Tuikku ja omistajansa Heli
kuva Risto Kääriäinen
"Aa juu tooking oor watsing to mii"?
kuva Risto Kääriäinen
Hännästä kiinni.
Tuikku at table.
Kuva Risto Kääriäinen
BIS-rivistö:
BIS-1 Ch Jagodas Gingembre, BIS-2 Ch Best-Looking Brooklyn, BIS-3 My Camelot Sun City (Nevedith Eefa Empra x Lorrickbrook Tor Royal), BIS-4 Collooney Blonde Bombshell (Falconcrag Goldsmith at Collooney x Collooney She´s The One)

Kiitos Whippet-Harrastajat ja whippetharrastajat!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS ANITA!!! BIG HAND ANITA!

Nuttunurkka ja Heli kiittävät, oli ihan MUIKEA tapahtuma ja jos ens vuonna järkätään niin lupaan jättää koirat kotiin ja tulla tiskin taakse töihin!

Nuttunurkan myynnistä luvattu 10% oli 15e jonka pyöristän oma-aloitteisesti kahteen kymppiin joten 20e siirtyy vielä WH:n tilille tänään jatkamaan upeaa hyväntekeväisyyssummaa!