3.7.2011

Aikamoisia lenkkilukemia!

Kenzolassa on viimeaikoina lenkkeilty oikein olan takaa! Useista erilaisista lenkkikengistä huolimatta -ja nimenomaan niiden vaihtelusta huolimatta-  rakkoja on pukannut varpaaseen jos toiseenkin ja kilometrit ovat paukkuneet silti!
Uskomatonta asennetta on löytynyt hellelenkkeilyyn koko poikakoplalta ja alun mukana kannettu yksi vesipullo on vaihtunut suosiolla kahteen pullolliseen. Juomataukoja on pidetty vähintään kaksi -yleensä kolme- per lenkki ja muutenkin menty leppoisaa tahtia.
Tarvittaessa vettä on haettu lisää huutelemalla ihmisten pihoille ja myös Hakunilan Pizza Service on loppumatkasta täyttänyt vesipullojamme!
a.
Eerikäisen Anjaa ei tarvitse pyytää apuun, Hakunilan alueelta löytyy runsaasti varjoisia steppailukujia ja - teitä ja poikia ei ole tarvinnut perässä vetää.
Eräänä päivänä kaartaessamme jo melko liki kotia, alkoi Luxi ontua isosti. Tarkastellessani tassua tarkemmin sieltä löytyikin vertavuotava reikä ja siinä oikein kiilui kiven kärki. Olimme metrin päässä eläinlääkärin ovesta. Samantein sisään siis, koska kynnellä kiveä ei saanut raapaistua rei´ästä pois.
Onneksi ell pääsi auttamaan meitä välittömästi ja pienellä -ja tarkoitukseen sangen sopivalla neulalla- kivi tirskahti ulos! Pala Fixomullia rei´än päälle ja pääsimme ontumatta kotiin.
a.
Kahdesti purkasta on ollut vaivaa; tassupotilaina Luxi ja Viri, tosin Viri ei purkkakerääntymää ontunut (!!). Aiheesta lisää toisessa blogipostauksessa.
Kivenmurusta siis kertaalleen ongelmaa Luxin tapauksessa, kahdesti tuo purkka osui tassuun, tuhansia hyttysiä ollut kimpussa - ei juurikaan muuta raportoitavaa.
Compeed-rakkolaastarit olleet oiva apu meikäläisen tapauksessa. 16 eurolla sai kaksi pakettia (laastareita on ollut jaloissani kerralla peräti viisi!!) ja maanantaina lienee tarve mennä ostamaan moisia lisää. Tarjoustalosta löytyi sporttisukkatarjous ja sukkien neulos onkin lempeä ja mukava tepastelua ajatellen.
a.
Ai se kilometrimäärä kesäkuussa? No, 238,3 km ja kun se jaetaan 30:lla saadaan päiväkohtaiseksi tepastelumääräksi 7,95 km/pvä. 9.6. marssittiin enin kesäkuun määrä: 13,2 km ja yli kympin mentiin yhdeksänä päivänä.

Ei kommentteja: