9.4.2011

Lenkillä 8.4.2011Päivän postaus numero kolme. Harjoittelu uuden tekstieditorin kanssa jatkuu. Aiempi editorihan oli sellainen -kuka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään -vaiko vanhassa vara parempi?...- että kuvat piti postittaa sivulle vanhimmasta uusimpaan. No niin tekemään nytkin. Työlään kuvien valikoinnin ja niiden kronologisen järjestämisen jälkeen HIPHEI, kuvat tulivat tässä uudessa editorissa päinvastoin! Lenkkimme viimeinen kuva oli postauksessa ensimmäisenä. Huokaus. Yritin kikkailla, josko saisin kuvat järjestettyä, no eihän se (tietenkään) onnistunut. Koko postaus oli deletoitava ja käytävä "jäähyllä" (= kirjautua ulos) ja eikun postittamaan samoja kuvia uudelleen. Nyt siten, että lenkin ensimmäinen kuva (yllä) ladattiin ensin.
Kursorilla ei myöskään tässä uudessa versiossa pääse enää kuvan päälle lyömään entereitä ja tekemään ns. inserttiä. Se pitäisi ilmeisestikin tehdä ensin, ja sitten alkaa vasta postittaa kuvia...
Kuitenkin yllä kuva eilisestä lumitilanteesta. Laitan kohta verrokkikuvan vuodentakaisesta. Postaukseen numero neljä.


Aijai kun lystikkäästi kursori pomppii tuossa vieressä. Lyö sen keskelle, ja saa kikkailla ja säätää ja vääntää, että saa sen tänne vasemmalle. Että sellainen uusi hieno paranneltu (????) tekstieditori.
No, kuvatekstiin. Kaksi vuotta on tässä pian asuttu ja yo. aidan ohi marssittu ja ajettu useamman kerran. Värikäs aita -olen tuuminut, sen kummemmin perehtymättä "mitä aidassa itseasiassa on". Nyt oli aikaa tuijotella enemmänkin, ja kas, siinähän on horoskooppimerkkejä!!


Kaksonen!!! It´s me!Korkeimmalle, kinokselle, on päästävä! Hulan tyylinäyte.


Kuvaa lenkkimme varrelta. Kehä III:sen viertä tulee marssittua hyvä tovi, ennen kuin lenkki kurvaa takaisin Hakunilan suuntaan.


Hupi ja Luxi tutkivat routavaurioita. Ei hyvältä näytä, tuumii Luxi ja kääntää pään pois.


Kyllä tässä se 4-5 lyöntiä menee, että kursori löytää tänne vasemmalle. No, ei lannistuta. Ehkä tässä vielä tutuksi tullaan tämän uuden tekstieditorin kanssa! Helpommalla varmaan pääsisi, jos keskittäisi niin kuvat kuin tekstitkin. Mutta kun olen halunnut tehdä postauksia vasen tasan - kuva oikealla - kuva vasemmalla ja taas alusta. Vaihtelu virkistää!
Verrokkikuva tulossa tästäkin vuoden verran samassa paikassa olleesta fillarista. Siihen postaukseen neljä.


Luonnon kauneutta. Jos olisi oikein kunnon Canon-tykki, olisi vanginnut tipat ja loiskeet, jotka kyseistä kallionseinämää alas tuli. Tyydyn kauempaa otettuun otokseen.


Vesi solisee menemään. Tässä seistiin hyvä tovi ja yritin vangita lorinaa. No, olisi kai pitänyt ottaa suosiolla videopätkä. Pääasia, että vesi kuitenkin solisee; JA lumi sulaa!!


Onko tämä se Energiajae? Vai kuten kämppis ehdotti; Hakunilassa on ollut tsunami -kuvan otsikoksi.


Kuinkas ollakaan, Hupi löysi aarteen lenkin varrelta! Aina yhtä iloinen bongatessaan hanskan!


Rupesi sitten kesken kaiken haukotuttamaan. Ja aarrehan tipahti maahan. Luxin katsellessa vieressä tyynen rauhallisesti idolinsa touhuja.

Jaaha. Ja tätä viimeistä tekstiä ei sitten saakaan enää kuvan alle. Mii laik veri mats tis nyy texteditor. Onko tämä tehty siis vallan "keskitien kulkijoille"; jotka keskittävät tekstit ja kuvat vai jos kikkailla haluaa, niin aikaa menee ja kursori pomppii tasan siellä, missä haluaa?!
Kuvassa nyt kuitenkin tilanne takituksen osalta huhtikuun 8. pvä 2011. Rotsit päällä mennään, yhä vaan. Keskimäärin plussaa on ollut sellaiset 3 astetta/pvä ja vastatuuli (tietenkin!!) pohjoisesta!
Mikkosen Anna oli LÖYTÖ ja Kenzola ei voi muutakuin kiittää ja iloita; tänä talvena Kenzolan poikia ei ole säälitelty, päinvastoin; "Ihanat takit" kaikuu lenkeillämme päivittäin!

Ei kommentteja: