8.4.2011

Testipostaus neljä.

Jep, tein erilaisia kokeiluja, ilman menestystä. Ennen tätä postausta siis samoilla kuvilla kolme muuta, joissa kokeilin erilaisia asetteluja, erilaisia entereitä kuvien välissä (normaali + pikkuenter) ja näyttää siltä, että kuvien väliin laitettavat tekstit todellakin sotkevat asettelut ihan mielipuolisiksi, teen ja kokeilen sitten mitä vain! Normaalisti -tai siis aiemmin- useampia kuvia postatessa Blogger on luonut itse rivivälejä, siten, että postauksen viimeisimmän ja toiseksi viimeisen kuvan välissä on huomattavasti ilmaa. Nyt niitä ei ilmesty, kuvat ovat tiukasti alekkain. Johtuisiko tekstinlisäysongelma nyt tästä? Lisäksi kuvanlisäys-sivulla on nyt uusi (??) namikka; "Käytä tätä asettelua joka kerta" ja siinä näyttäisi oletusarvoisesti olevan väkänen koko ajan. Yritin sitä poistaa, mutta se tuli "itsestään" jälleen uuden kuvalatauksen yhteydessä. Bloggerin omalle ongelmanratkaisu-sivustolle laitettu monta päivää sitten viestiä, en ole saanut s


Annoin siis kuvien olla "tiukasti allekkain" ja yritin muokata ylläolevaa tekstiä, joka tulee nyt yhteen pötköön, vaikka entereitä on välissä. Enterien lisääminen tekstiin jälkeenpäin vaikutti myös kuvien asetteluun; ensimmäinen kuva hyppäsi oikealle ja osa ylätekstistä meni kuvan viereen vasemmalle? Tämä on kyllä todella hämärää nyt.


Edit. Muokatessa heitti taas viimeisen lauseen lopun: "siihen yhtään viestiä" ensimmäisen kuvan eteen. Poistettaessa tekstiä, heitti alempana olevan kuvan ylimpänä olevan viereen. Poistin sen. Ihan älytön tämä Blogger nyt, kun en yhtään keksi, missä vika???!!!!

Ei kommentteja: